19. joulukuuta 2019

Jouluterveiset Tukholmasta 3/3 - Slottsträdgården Ulriksdal


No niin. Sitten ollaankin jo viimeisten jouluisten Tukholma-terveisten äärellä. Nyt ollaan Slottsträdgården Ulriksdalissa. Rrakastan tätäkin paikkaa! Sesonkikasvien alue kasvihuoneissa on niiiiiiin ihana! Samoin kahvila - josta ei tullut kylläkään yhtään kuvaa!?Ruoste jatkaa edelleen. Erilaisia ruosteisia koristeita oli kuusista kynttelikköihin erilaisten ruosteruukkujen jatkona. Edelleen tykkään kyllä! Niissä on oma kaunis viehättävä olemus ja lämpö.


Tämä ihastuttava oranssihtavamarjainen ardisia rouheassa ruukussa miellyttää lookillaan todella paljon! Yksinkertaisuudessaan huikea. 


Fittonia, joulutähti 'Autumn Leaves', mehiruusukkeet ja sophora toimii loistavasti yhdessä.Onko vähän cooli joulukoristelu? Katossa on ristikko, josta roikkuu sammalpalloja, joulupalloja, jouluisia kattokruunuja, viherkasveja ja havuamppeleita. Tämä oli huikean hieno paikanpäällä - toivottavasti välittyy myös kuvista!


Upeat orjanlaakerit! Näitä soisin näkevän enemmän kaupoissa täällä meilläkin näin joulun aikaan.Jouluistutuksissa oli käytetty runsaasti viherkasveja. Mikään tässäkään ei huuda ja alleviivaa joulua, mutta sopii silti juuri tähän sesonkiin mainiosti.Skimmioita, orjanlaakereita, multihyasintteja eli niitä joista tulee monta pienempää vartta, syklaameja, jouluruusuja, erilaisia havuja, viherkasveja, ardisiaa, mehiruusukkeita, kummituspuita, sophoraa noin niin kuin muun muassa.

Kasvihuoneessa oli myös alue, jossa oli aivan pieniä jouluisia kasveja (oikea yläkuva). Miten huigeeta valita oma setti upeasta valikoimasta ja tehdä niistä itse oma jouluistutus?


Naavatillandsiaa oli istutuksissa käytetty myös paljon.Ja taas pieniä mehiruusukkeita. Eikö tuosta ole ihan pakko ottaa matkaan muutama pallero? :)
Tällaiset jouluterveiset Tukholmasta tällä kertaa. Toivon niin, että sait näistä inspiraatiota yhtä lailla kuin minäkin!!

Ekat terkut löytyy täältä: Rosendals Trädgård
Tokat terkut löytyy täältä: Zetas.

Ja täältä vanhasta postauksesta löytyy koordinaatit kuinka tänne Slottsträdgården Ulriksdaliin löytää.

--
I visited Stockholm last week. Here's my Christmas greetings from Slottsträdgården Ulriksdal
--

/Sanna

Instagram   /   Facebook   /  Pinterest   /   Bloglovin'   /   blogit.fiSHARE:

6 kommenttia

 1. Tämä kolemen puutarhamyymälän kierros oli ihan mielettömän inspiroiva ja ihana piristysruiske. Kiitos paljon Sanna kun teit tämän. Mukavaa Joulun aikaa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, todella kiva kuulla! Ihanaa, että olet saanut inspiraatiota <3

   Loistavaa joulua myös sinne!!

   Poista
 2. Voi jestas, kyllä ruotsalaiset osaa. Kiitos näistä postauksista ja mahtis joulua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, samaa mieltä olen minä! Ruotsalaiset osaa.

   Ihanaa joulua myös sinne!!

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig