25. marraskuuta 2019

Talvikranssi


Ulkona on kyllä taas niin jännä tilanne. Ei oikein tiedä onko syksy vai talvi. Sama juttu oli kesän ja syksyn vaihtumisen kanssa. Ihme venkslaamista. Päättäisi nyt!

Vaikka ei kai sillä niin väliä. Viikonloppunakin oli kyllä todella hieno sää. Me tehtiin metsäretkeilyä ja pihan siivoamista. Ruukutkin lojuu vielä levällään siellä täällä, joten oikeastaan kiitän tätä tilannetta, ettei lumi ole satanut niiden päälle. Vieläkin olisi vähän tehtävää ennen kuin minun puolestani saisi maahan lumi sataa.


No mutta. Tänään ajattelin kirjoitella vähän (taas) kranssijuttuja. Tämän talvisen ja miksei vähän jouluisenkin kranssin tein jokin aika sitten. Siinä on vain kolmea materaalia (tai itseasiassa neljää). Maahan pudonneita männyn oksia, oman pihan eukalyptuksia ja puuvillan palleroita. Pohjana toimii ihan tavallinen musta kranssipohja ja beige simppeli nauha toimii ripustimenä.


Lisäsin alkuperäisestä suunnitelmastani poiketen tähän vielä vähän lepän pieniä käpyoksia. Ne antavat kivaa ilmavuutta kokonaisuuteen.


Yksinkertaista, puolikukitettua ja ajankohtaan sopivaa matskua, mutta silti tätä kranssia voi pitää huoletta ovessa vaikka vuodenvaihteen yli. Eli ei kuitenkaan liikaa ajankohtaan sidottuja materiaaleja.


--
Winter wreath.
--

/Sanna

Instagram   /   Facebook   /  Pinterest   /   Bloglovin'   /   blogit.fi

SHARE:

4 kommenttia

 1. Tyylikäs ja ajattoman kaunis kranssi!
  Minäkin avasin kranssipajani tänään ja kolusin lähimaastojen pusikot läpi.
  Kassillinen oliivia, sypressiä, pistaasia, juudaksenleipäpuun lehtiä ja pinjakäpyjä odottaa nyt inspiraatiota. =D
  Suloista joulunodousta sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa, en kestä! Nuo sinun ojanpientareen aarteet on vähän eri luokkaa kuin täällä! Täydellistä!

   Poista
 2. Aivan ihana ja jotenkin herkkä kranssi! <3
  Ja sopii tosiaan sekä tähän välivaiheeseen, jouluun ja uuteen vuoteenkin.
  Tuo kauniin värinen nauha kruunaa kaiken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Vaikka tämä kranssi on jokseenkin perinteinen, niin silti siihenkin piti saada omaa kädenjälkeä :). Tai omaa kukka-käsialaa, kuten eräs ihana IGssä kommentoi <3

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig