27. lokakuuta 2019

Tämän syksyn #hyggekimppu


Yhteistyö: Huiskula *

Muistatteko viime vuoden #hyggekimppu-haasteen? Tein erilaisia kimppuja tänne blogiin ja te postailitte mitä huikeimpia kimppuja Instagramissa. Olen fiilistellyt noita IG-kimppuja tässä syksyn varrella täällä. Mutta mikäs se #hyggekimppu nyt olikaan? Se on syksyinen kimppu, joka on ilmava, rento ja siinä on kauniisti kuivuvia materiaaleja mukana. Yleensä sen voikin jättää maljakkoon (lähes) sellaisenaan kuivumaan. Hyggekimppu on supertrendikäs, värit ovat harmoniassa keskenään - sellainen kodikas kotikimppu, joka vaan täytyy laittaa Instagramiin. Olen huomannut muutamassa paikassa hyggekimppukursseja, joten tämä on lähtenyt todella kivasti elämään omaa elämäänsä. <3 


No mutta ihan vaan sen hauskuuden ja muisteluiden takia halusin tehdä yhden hyggekimpun tänä vuonna, ja tässä se on. 


Siinä on hortensiaa, kahta eukalyptusta, unikon siemenkotia ja kahta heinää. Ihanan ilmavat materiaalit, jotka voi jättää kuivumaan sellaisenaan.

Jätin sen terassin pöydälle, jossa se saa olla ainakin niin kauan kuin joulu saapuu tupaan tai mahdollisesti kauemminkin.  Tykkään tästä värimaailmasta ja kimpun ilmavuudesta aikalailla, ja se sopii mielestäni jouluunkin.
Mutta hei, nyt toivottelen sateisen (hygge)viikonlopun jatkoja.

* kimpun kukat saatu Huiskulasta.

--
Here is this autumn's #hyggekimppu = hyggebouquet.
--

/Sanna

Instagram   /   Facebook   /  Pinterest   /   Versoileva   /   Bloglovin'   /   blogit.fi
SHARE:

2 kommenttia

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig