10. syyskuuta 2019

Vaaleat leikkokukat terassin pöydälläTämähän nyt meinasi mennä ihan hempeäksi, mutta oi, kun minä näistä tykkään. Nimittäin näistä terassin pöydän leikoista. Näissä on itse kasvatettua, ojanpenkan heiniä ja ostokukkaa.


Minulla on paikoin puutarhassa todella ränsistynyttä. Liekö johtuu kesän kuivuudesta ja kastelemattomuudesta vai muuten vaan saamattomasta puutarhanlaittajasta, mutta onneksi sieltä jotain herkkuja vielä löytyy. Tämän pöytäkoristekokonaisuuden innoittajana toimivat 'Cafe au Lait' daaliat ja kiinanasterit 'Lady Coral Chamois' ja tämä Instagramia varten tekemäni #versoilevaflatlay -kuva. Nuo molemmat kukat ovat todella ihanan sävyisiä lajikkeita, ja sopivat loistavasti yhteen.


Tässä pöydällä on:
- daalia 'Cafe au Lait'
kiinanasteri 'Lady Coral Chamois'
- leukoija 'Apricot'
- leimu 'Creme Brulee'
- valkoinen pienikukkainen perhosorkidea
- törmäkukan, kärhön ja koristelaukan siemenkotia
- hietakastikka
Värimaailma on hennon pastellinen beige joka taittaa vähän oranssin-vaaleanpunertavaan. Koska pääväri on niin hempeä, halusin tuoda kokonaisuuteen vähän myös särmää. Ja sitähän saa helposti kuivakukilla ja heinillä.


Tämä "pullokaitaliina" on aivan parhaimpia tapoja koristella juhlatiloja, illanistujaisten pöytä, perjantaideittejä ja tietty ihan mahtavaa jos haluaa laittaa vaikka vähän arkenakin kaunistusta. Pullojen määrällä, koolla, erilaisilla kukilla, väreillä, valoilla jne saa muutettua tunnelmaa todella paljon. Ja kaiken huipuksi tällainen on suht edullinen tehdä, mutta silti se on näyttävä.Ihana ilmava kokonaisuus, joka säilyy pitkään hyvänä. Jos jokin kukka alkaa näyttämään huonolta, se on helppo vain nyppäistä pois tai vaihtaa johonkin uuteen.Ihanaista viikkoa täältä! Tänään taas mahtava sää, eilisen rankkasateen jäljiltä.

Palataan taas!

--
This tender flower arrangement on my terrace table is made of glass bottles and beige-ish flowers with hint of dried materials. Very nice combination!
--

/Sanna

Instagram   /   Facebook   / Pinterest   /   Versoileva   /   Bloglovin'   /   blogit.fi


SHARE:
Blogger Template Created by pipdig