16. elokuuta 2019

Niittymäinen perjantaikimppuYhteistyö: Huiskula*

Hei se olisi perjantai! Olkoonkin viikollakin kivaa, mutta kyllä perjantaissa on aina aivan oma viehätyksensä. Viikonloppu edessä, ja silloin kerkeää tehdä niitäkin asioita mitä viikolla ei yleensä ehdi. Minä odotan esimerkiksi syksyn metsäretkiä. Syksyisessä metsässä samoilu (ilman hirvikärpäsiä!!) on aivan parasta viikonlopppuhaahuilua. Mutta nytpä ei samoillakaan metsässä, eikä siitä saa edes minkäänlaista aasinsiltaa tähän tämän päivän postaukseen, vaan nyt ollaan perjantaikimpun äärellä.


Tässä kimpussa on käytetty hopealehtiä, astereita, serruriaa, törmäkukkia ja niiden siemenkotia, norsunheinää ja 'Upper Secret' ruusuja. Ihana ja hillitty värimaailma, jossa on aimo annos niittymäisyyttä. Juuri sitä villeyttä ja rentoutta mitä kukkatöissä tuleekin olla - mun mielestä.


Näkisin niin tällaisen väri- ja materiaalimaailman myös morsiuskimpussa. Aah! Ja hääkukissa muutenkin. Tai missä vaan juhlakukissa. Tai missä vaan tilaisuudessa.


Mutta nyt hei! Toivottelen ihanaa perjantaita sulle. Ota siitä kaikki irti mitä irrotettavissa on ja muista jammailla. Vaikka siellä metsässä! :) It's FriYAY! * kukat saatu Huiskulasta.


--
This meadowy bouquet is for this Friday. YAY <3
--

/Sanna

Instagram   /   Facebook   / Pinterest   /   Versoileva   /   Bloglovin'   /   blogit.fi

SHARE:
Blogger Template Created by pipdig