12. heinäkuuta 2019

Puutarhanäyttely CPH Garden KööpenhaminassaPalataanpas Kööpenhaminaan, jossa olimme käymässä kolme viikkoa sitten. Yksi tapahtuma oli CPH Garden show, jossa halusin käydä, kun se osui juuri samaan aikaan kaupaungissa olemaan. Miksiköhän?! Olen itse asiassa halunnut käydä tanskalaisilla puutarhamessuilla jo pidempään, ja nyt se onnistui.


Tämä näyttely on järjestetty edellisen kerran kaksi vuotta sitten. Paikkana toimi peltoaukeama Ballerupissa (jonne pääsee junalla tai autolla). Sinne tyhjälle alueelle oli rakennettu 8 showpuutarhaa ja 9 inspiraatiopuutarhaa. Vähän kuin Chelsea Flower Showssa. Erotuksena kuitenkin mittaluokka ja se, että tämä oli pellolla. Päivä oli todella kuuma ja kirkas. Kuvat nyt eivät aivan ole sitä mitä toivoin, mutta toivottavasti tämä antaa jonkinlaista kuvaa siitä, millaisesta näyttelystä on kyse.


Näyttelyssä oli todella paljon ihmisiä. Eikä ihme, koska Tanska on, ainakin minun mielessäni hyvinkin vahvasti puutarhamaa. Puutarhojen ihastelun lomassa siellä pystyi syömään todella hyvin lukuisissa eri ravintoloissa. Ihanaa puutarhalifestyleä!

Nämä postauksen kuvat ovat lähinnä isommista showpuutarhoista ja pienemmistä inspiraatiopuutarhoista.
Ostettavaa olisi ollut vaikka ja kuinka paljon, joten suosittelen ajamaan tänne kesälomareissulla autolla Suomesta :) 


Jostakin ymmärsin, että nämä järjestettäisiin joka toinen vuosi, mutta nyt tähän hätään en keksinyt mistä sen olin lukenut. Korjaa, jos olen väärässä!

Postaan vielä yhden jutun omasta lempparistani myöhemmin.

--
These pictures are from CPH garden show which was three weeks ago in Copenhagen.
--

/Sanna

Instagram   /   Facebook   / Pinterest   /   Versoileva   /   Bloglovin'   /   blogit.fi

SHARE:
Blogger Template Created by pipdig