21. toukokuuta 2019

Suklaakirsikan valkoinen pilvi


Kyllä on tänä vuonna hellitty kukkivia puita rakastavia! Niin upeasti on pilvi toisensa jälkeen avannut lukemattomat nuppunsa. Kuten tämä noin viisi vuotta vanha suklaakirsikka (Prunus cerasus 'Chokoladnaja'). Se on juuri nyt todella upealla kukalla! Suorastaan ihan valkoinen pilvi. Puussa ei ole ennen tätä ollut näin paljon kukkia. Joka vuosi on kyllä kukkinut kauniisti, mutta nyt aivan ekstrapaljon.
Kyllä kelpaa. Voisin asua tämän puun alla juuri nyt! Kun magnolia lopetti, niin kirsikka aloitti. Seuraavana on päärynä, ja josko pieniin omenapuihinkin jokunen kukka tänä vuonna tulisi. Suklaakirsikka viihtyy auringossa-puolivarjossa. Mielestäni aika vähään tyytyvä puu, jonka sanotaan kasvavan parimetriseksi. Sen tummahkot hedelmät kypsyvät elokuun alkupuolella, ja ovat mielestäni ihan ok makuisia. Puu on kaunis kasvutavaltaan, kukinnaltaan ja syysväriltään, joten oikein suositeltava pikkupuu.--
Cherry tree (Prunus cerasus 'Chokoladnaja') is blooming right now. What a white cloud it is!
--

/Sanna


Instagram   /   Facebook   /   Pinterest   /   Versoileva   /   Bloglovin'   /   blogit.fiSHARE:

6 kommenttia

 1. Ihana kukinta ja kauniit kuvat! Oma suklaakirsikkani on vasta viime vuonna istutettu, mutta nyt jo odotan tuota näkymää, mikä kuvissasi välittyi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! Nopeasti se kyllä kasvaa kivan kokoiseksi ja kukkivaksi puuksi. Mukavaa odotusta!

   Poista
 2. Aivan ihanan näköistä! <3 Suklaakirsikka on yksi ihanimmista kukkapuista.
  Meilläkin se on tänä vuonna extra täynnä kukkia. Taitaa tulla mahtava kirsikkavuosi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen!! Tuo kukinta oli kyllä kaunis ja näyttävä, kun puu on jo niin iso. Samaa olen ajatellut, että kirsikoita taitaa tulla, jos ei joku niitä vie...

   Poista
 3. Ihana suklaakirsikka! Minulla vasta pieni puu, mutta jo kukkia täynnä. Innolla odotan sen kasvamista noihin mittoihin, lieneekö hidas vaiko nopeakasvuinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on noin viisi vuotta ollut pihassa, ja on tosi iso. Eli mielestäni aika nopeasti kasvanut, tosin ei se ihan mini ollut ostaessakaan.

   Tykkään kans tosi paljon!!

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig