21. huhtikuuta 2019

Terassielämää


Terassielämä on korkattu! Miten ihanaa onkaan juoda aamukahvi auringonpaisteessa. Jos on vähän viileää, takki ja viltti lämmittävät. Tunnen kyllä suurta onnea, että kevät on tässä vaiheessa. Edes harmaat päivät tai viileys eivät haittaa, kun seuraavana päivänä voi olla taas aurinkoista ja kunnon kaunis kevätsää. Talvi ei voi enää palata!


Kasvien kanssa puuhailu saa niin onnelliseksi. Vaikka kuinka sanon, että olen alkanut nykyisin sietämään talvea, kyllä sydän läikähtää kuitenkin ihan erillä tavalla tähän vuodenaikaan. 


Nämä ovat jo ties kuinka monennet keväthyasintit tälle vuotta. Jos minun pitäisi nimetä yksi kevätsuosikki, hyvin vahva ehdokas olisi kyllä hyasintti. Ja mikä tuoksu valtaakaan terassin. Oi kevät!


Ostin Kevätmessuilta tuollaisen ihanalehtisen pelargonin (Pelargonium panduriforme). Sen lehtien muoto muistuttaa viikunaa. Ihan superkaunis tapaus! En tiedä nimeä suomeksi, huikatkaa jos tiedätte.


--
Life at the terrace has started!
--

Kirjoittelin Versoilevaan ihanista tulppaaneista ruukussa. Sinne pääsee mm. tästä.

/Sanna


Instagram   /   Facebook   /   Pinterest   /   Versoileva   /   Bloglovin'   /   blogit.fiSHARE:

5 kommenttia

 1. Minä siivosin myös terassin ja tästä se terassikausi alkaa.

  VastaaPoista
 2. Voi minulla on vielä terassit pesemättä, no eiköhänse tästä vielä.
  Kauniita kuvia oli, niistä voi ottaa mallia.
  Minä pidän sinun blogista ja seuraan sitä ,nyt liityin lukijaksikin.
  Tule sinäkin vieraillulle aurinkokujalle,
  aurinkoista ja lämmintä viikkoa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu! Hauska kuulla että pidät!

   Kautta on vielä hyvin jäljellä, joten kiirettä pesemisen ja puunaamisen kanssa ei ole! :) Asia kerrallaan. Niin pyrin itse ajattelemaan.

   Poista
 3. Vitsi miten kivoja kasveja ja kalusteita teillä tuolla terassilla on! Mekin olemme tässä kevään ja alkukesän remppailleet terassiamme uuteen uskoon ja nyt ensi viikolla pitäisi tulla lasisienien asentajat ja siten olisi homma valmis. Olenkin tässä jo valmiiksi etsinyt inspiraatiota, minkälaisia kaikkia kalusteita ja kasveja muut ovat terasseilleen hankkineet.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig