4. maaliskuuta 2019

Keväinen pikarililja


Hui, nyt palailee blogikin tauolta. Olemme perheen kanssa sairastaneet kevään flunssia ihan urakalla, viimeisimpänä vieraana influenssa. Ihan mahdoton ja pitkällinen tauti se oli, ja vieläkin tuntuu ettei voimat ihan täysin ole palanneet.


Kun tällaisia odottamattomia vieraita saapuu, minulla ei yleensä ole valmiita postauksia odottamassa. Silloin ainut vaihtoehto on pitää kanava hiljaisena, koska kuvaamiseen ja kirjoittamiseen ei vaan pysty. Sehän tottakai harmittaa, mutta minkäs teet!


Mutta nyt jo onneksi olen paremmassa kunnossa, ja pystyin ottamaan muutamat kuvat. Nämä ihan mahtavan keväiset, hennot ja herkät pikarililjat ovat juuri nyt olohuoneen pöydällä. Tykkään niiden vallattomista versoista ja herkistä kukista. Ensimmäiset kevään kukkijat tässä talossa.


Suunnittelen jo kovasti terassin keväistämistä. Sain vähän jopa jo raivattua talvea pois, ja se tuntui niin hienolta. Kevät on täällä, ja kaikki mahtavat kukkijat sen myötä myös!




Koska näissä pikarililjoissa on sisätiloissa tällaiset hyvin rennot varret, mielestäni kastelun kanssa ei tarvitse olla niin varovainen. Ei haittaa jos kastelu hieman kasvattaa varsia, koska se vaan lisää näiden sympaattisuutta. Yleisestihän sipulikasveja kastellaan sisätiloissa aika niukalti - ne kun kasvattavat vartta niin helposti.


Nyt toivottelen teille ihanaa ja tervettä viikkoa! Minä yritän saada vielä viimeisetkin pöpönrippeet kehostani pois, jotta pääsisin kunnolla kevätpuuhiin ja todella nauttimaan niistä! Ja aurinko! Voi miten se onkaan välillä paistanut!


--
I adore these springlike fritillarias in my living room. Wonderful stuff.
--

/Sanna


Instagram   /   Facebook   /   Pinterest   /   Versoileva   /   Bloglovin'   /   blogit.fi


SHARE:

6 kommenttia

 1. Ihanan näköisiä punaisia kukkia, todella näyttävän näköisiä.

  VastaaPoista
 2. Pikarililja on kyllä niin kaunis ja jotenkin mun mielestä uniikki kun siinä on se hento ruutukuvio. Ei oo sairastelujen kanssa leikkiminen. Me ollaan aika hyvin selvitty tänä talvena, mutta jokunen vuosi sitten sairastin keuhkokuumeen ja oli kyllä niin rankka kokemus. Uskon kyllä, että ei ole sunkaan voimat vielä palanneet, siinä menee jonkin aikaa. Nyt vaan rauhallista olemista<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näiden tautien kanssa saa kyllä taiteilla pikkulapsiperheessä. Nykyisin tuntuu, että tää alkuvuosi on yhtä sairastelua. No, kyllähän se jossain vaiheessa helpottaa.

   Keuhkokuume on kans yks rasittavuus. :(

   Poista
 3. Hyvää kannattaa odottaa! Kiva kuulla, että ootta voiton puolella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä paremmalla puolella! Ihanaa kevättä ja aurinkoisia päiviä sinne!

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig