27. joulukuuta 2018

Lumi, kranssi ja taukoMiten siellä on joulun päivät menneet? Toivottavasti on ollut leppoisaa ja ihanaa. Jouluaaton jälkeiset päivät ovat itselleni niitä rakkaimpia, kun rauha on laskeutunut maahan ja jännitys on tipotiessään. Kaikki ovat tyytyväisiä ja lomapäiviä on vielä edessä.


Täällä ollaan lumisissa maisemissa Rukalla. Nämä kuvat eivät tosin täältä ole, vaikka luminen tunnelma molemmissa on. Unohdin lähtötohinassa kameran kotiin, joten siinäkin mielessä loma on ollut lomaa, vaikkakin ihan totuuden nimissä olisin mielelläni kameraani täällä ulkoiluttanut - oman puhelimeni kameralla kun ei tee oikein mitään.  Nämä kuvat on kuvannut Katri Haavisto. Tekeillä on kranssi tuulen tuivertamista männyn oksista. Olen usein hehkuttanut kuinka upean muotoisia oksia männyllä on. Tykkään todella paljon, ne ovat niin monikäyttöisiä.Kransseja on nyt tullut tehtyä tänä syksynä ja talvena jokunen. Juuri nyt tuntuu, että hetki pientä kranssitaukoa, ja sitten pääsiäisen lähestyessä into taitaa taas kasvaa. Niin se usein on.   

Myös Kukkala-blogi jää nyt tauolle - ainakin tammikuuksi. Haluan näin vuoden vaihteessa vähän miettiä ja puntaroida Kukkalan suuntaa kaikessa rauhassa. Instagram varmasti päivittyy jonkin verran, mutta itse blogi pitää nyt taukoa.


Mutta hei, nyt haluan vielä toivotella leppoisia välipäiviä teille. <3 See you!Kaikki postauksen kuvat Katri Haavisto Photography.

---
Winter, snow and wreath. All pictures Katri Haavisto.
---

/SannaBlogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

10 kommenttia

 1. Todella kaunis kranssi kaikessa yksinkertaisuudessaan. Täytyy tiirailla instassa sitten kuvia blogitauon aikana, mukavaa tuumailutaukoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle! On tehnyt kyllä tauko hyvää. Niin se vaan menee, että välillä täytyy hidastaa <3

   Poista
 2. Paussi on väliin ihan paikallaan. Ehtii sitten taas saada ideat uuteen lentoon kun rauhoittuu ja tuumii💚

  VastaaPoista
 3. Kauniit kuvat ja kranssi. Mukavaa tulevaa vuotta ja leppoisaa taukoa.

  VastaaPoista
 4. Ihana kranssi ja kuvat! Mänty on yksi suosikkikasveistani. Siinä on jotain niin ikiaikaista ja upeaa.
  Ja tauko on välillä paikallaan. Tammikuu onkin oikein sopiva taukokuukausi. Minäkin pidin viime tammikuussa muutaman viikon tauon ja se kyllä kannatti.
  Oikein hyvää uutta vuotta ja levollista taukoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Riina! Kyllä se tauko monessakin asiassa aina silloin tällöin on paikallaan, vaikka kuinka tykkäisi hommasta <3

   Ihanaa alkanutta vuotta sinullekin <3

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig