14. joulukuuta 2018

#kranssiLOVE - äänestysNiin se tuli tämäkin blogisarja päätökseensä. Tätä on ollut uskomattoman kiva tehdä! Tykkään niin, kun olette jakaneet aivan huikeita kransseja IG:ssä, olen nauttinut suunnattomasti uusien kranssien väkertelystä ja syntyipä tässä kranssihuumassa yksi podcast ja yksi videokin. Aikamoinen kranssirypistys sanoisin!


#kranssiLOVE-kranssi on rento ja villiintynyt. Näin joulun aikaan se voi olla rakennettu erilaisista vihreistä havuista, mutta ihan samaten ruskeista matskuista, talventörröttäjistä, heinistä ja myös erilaisia kuivakukista. #kranssiLOVE-kranssi on hyvin usein epäsymmetrinen, moderni, vähän leikkisä ja jännittävä - sellainen tapaus, jota ei saa ottaa liian vakavasti - vaan lämmöllä ja ilolla ja hyvällä tekemisen meiningillä.


Kiitos jokaisella - tavalla jos toisella - mukana olleelle ja kanssaeläjälle. Kanssanne on ollut ihana hengittää kranssihuumaa!


Alta löytyvät kaikki kuusi #kranssiLOVE-postausta. On ollut havuista, kuivakukkaista, heinäistä, oksaista, isoa, pienehköä, jopa värjätystä matkusta tehtyä, nauhallista ja ilman nauhaa olevia. Epäsymmetrisiä ne ovat kaikki - tavalla tai toisella. Toivottavasti näistä on tullut sinulle edes jonkinmoista inspiraatiota:

1. Ensimmäinen kranssi
2. Toinen kranssi
3. Kolmas kranssi
4. Neljäs kranssi
5. Viides kranssi
6. Kuudes kranssi


Ja sitten äänestykseen: Äänestä mielestäsi parasta kranssia täällä blogin kommenttikentässä, Instagramissa tai Facebookissa. Mikä nro ja miksi? Arpoessani voittajan otan kaikki äänet huomioon jokaisesta kanavasta. Äänestysaikaa on sunnuntai-iltaan 16.12. klo 21.00 saakka. Voittona on kokoamani kranssipaketti, jolla saat pyöräytettyä oman kranssin vaikka heti sen postista saatuasi.  Lähetetään vain Suomeen. Kranssipaketin kuva löytyy alta, ja se sisältää kranssipohjan, leikkurit, rautalankaa, jänönhännän tupsuja, nipun havuja ja pätkät kahdenlaista nauhaa.


Äänestyarvonnan voittopaketti sisältää kranssipohjan, leikkurit, rautalankaa, jänönhännän tupsuja, nipun havuja ja pätkät kahdenlaista nauhaa.


---
Sitten tämän blogisarjan parhaaseen antiin eli idiksiä Instagramista häsällä #kranssiLOVE. Iso ja sydämellinen kiitos jokaiselle! Ootte niin huikeita!

1. @puutarhaporriainen 2. @johannavireaho 3. @oravanpesan_kati
4. @getukas_ 5. @johannapauliinadesign 6. @norapihlajamaki
7. @mariakylmaluoma 8. @heidi_kuistinkautta 9. @versoileva

1. @sammalsydan 2. @charlottenlund_floral 3. @penttalafloral
4. @hannalaurikainen 5. @kasvijuttuja 6. @spirande_n
7. @my_almondvalley 8. @millainenkukka 9. @puutarha_siimes


---
It has been such a joy doing this blog series. Fun creating new ideas and fun looking for other's creations on Instagram.

But now it's time to vote for your favourite #kranssiLOVE wreath. You can do it either here, Instagram of Facebook. Voting time finishes on Sunday 16.12. at 9 pm. I'll send the wreath package only to Finland.
---

/SannaBlogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

10 kommenttia

 1. Kranssi 2 on suosikkini, vihreys iskee näin joulun alla.

  VastaaPoista
 2. Kranssit 1 ja 2 ovat suosikkejani. Ykkösessä ihastuttaa runsas ja pehmeä ulkonäkö, tulee joku superpehmoinen kissa mieleen. Kakkonen taas vihreänä ja ehkä hieman perinteisemmän näköisenä miellyttää vanhanaikaista minää. Ehkä tänään valitsen kuitenkin kranssin nro 1 hitusen kauniimmaksi.

  VastaaPoista
 3. Suosikkini on numero 2, ihana runsaus ja vihreän eri sävyt miellyttävät juuri nyt eniten.

  VastaaPoista
 4. Kakkonen ja kuutonen ovat kaikista ihanimmat, ääni numerolle.....6

  VastaaPoista
 5. Kaikki kranssit ovat ihastuttavia. Arvoin pitkään 1 ja 3 välillä. Valitsen nyt numero 3, koska se on ihanan yksinkertaisen kaunis.

  VastaaPoista
 6. Nro 6 on mielestäni kaikista kaunein ja eniten omaa tyyliä :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Nro 2 on ihanan pöyheä, joten se on hienoin :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 8. Nro 2 perinteisen vihreä, mutta silti aivan uusi. Kaikki ovat kauniita, mutta tuo kolahti eniten.
  marianne00@luukku.com

  VastaaPoista
 9. 4 on aivan ihana. 2 on seuraavaksi ihanin. Arvontaan en enää kerennyt, mutta halusin sanoa, että aivan hurmaavia kransseja ja tosi kiva blogipostaus. Yt. Nina S

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig