12. marraskuuta 2018

Trendi: pampaheinä


TRENDI
Yhteistyö: Huiskula*

Hui, marraskuu on jo todella pitkällä! Minä en ole juurikaan vielä miettinyt tai sen kummemmin fiilistellytkään tulevaa joulua (paitsi kranssipostauksen verran ja juonut yhden lasin glögiä), ja jotenkin odotan ja annan sen fiiliksen tulla itsellään. Jos liian aikaisin aloittaa, jouluna on jo ihan kyllästynyt koko aiheeseen. Mutta hiljalleen...!


Tänään halusin huikkia näistä pampaheinistä (Cortaderia selloana). Ne nousivat aika valtavaan suosioon viime syksyn aikaan, ja tänä syksynä niiden voittokulku on vaan jatkunut. En ihmettele tätä yhtään! Ne ovat isoja ja korkeita, upean värisiä, pehmeän oloisia, kotoisia, näyttäviä - yksinkertaisesti vaan sellaisia, että niitä on pakko saada. 


Itselläni näihin on vähän ristiriitaiset tunteet, koska kymmenen vuotta sitten Lontoossa asuessani minulla oli tällainen valtava puska pienessä pihassa. Se oli kasvanut siinä kauan, ja sitä ei pitänyt aisoissa mitenkään! Se oli todella iso ja vallaton. Mutta pidän pampaheinistä kyllä silti tästä kokemuksesta huolimatta, ja varsinkin sisällä.


Mietin, että nämä menevät kyllä naturelliin jouluunkin loistavasti. Sinapinkeltaista ja savenpunaista, kuparia, kultaa - ja pampaheiniä. Why not? 


Aika paljon näitä näkee maailmalla hää- ja tapahtumatöissä, joissa on tehty isoja kukkainstallaatioita. Niihin pampaheinät sopivatkin hyvin juuri sen kokonsa ja näyttävyytensä puolesta.


Kumpi tuli ensin pampaheinä vai kuivakukat? En tiedä, mutta molemmat varmasti siivittävät toistensa voittokulkua. Molempiin voi muuten suihkauttaa hiuslakkaa, jos tuntuu, että ne hajoavat käsiin.


Miten on? Pidätkö sinä pampaheinistä?

* pampaheinät saatu Huiskulasta.

---
Pampas grass (Cortaderia selloana). So hot and trendy at the moment. Do you like?
---

/SannaBlogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

4 kommenttia

 1. Voihan trendiheinä....ihana pampaheinä on, mutta vieno hymy nousi suunpieliini kun luin Lontoon kokemuksiasi....se on ihan mahdoton rikkaruoho!! =D
  Siis upea ilmestys JOS tilaa pihalla riittää, mutta pieneen tilaan ahdettuna loputon riesa.
  Haaveilen edelleen siitä kartanosta tiluksineen minne nuo hurmaavat pampapuskat sitten kotiutan.... <3
  Ja meillä muuten aivastellaan urakalla kun näitä on sisällä! Snif.
  Mutta edelleen rakkauskukka! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on niin totta, että vaatii hurjasti tilaa ympärilleen! Ja voi kun sellainen olisi...

   Toi on kyllä niin harmillista, että joutuu aivastelemaan. Meillä ei kukaan ole allerginen, joten minulla ei siitä kokemusta ole. Toiset on niin paljon herkempiä kuin toiset.

   Käytetäänkö näitä muuten siellä häätöissä?

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig