1. marraskuuta 2018

Syksyinen puutarha: Jardins extraordinaires


No niin, sitten palataan takaisin Pariisiin ja vilkaistaan upeaan Jardins extraordinairesiin, joka löytyy Villages Nature Parisin lomakylästä


Paikka on aivan unelma varsinkin jos rakastaa heiniä. Heinissä on jotain valtavan kaunista ja erityisesti näin syksyllä, kun ne ovat täydessä koossaan. Yllä ja alla olevissa kuvissa on yhdistetty keltaisia koristeomenapuita ja heiniä, ja tämä kombo sai minut melkein haukkomaan henkeä. Kerrassaan upeaa!Tämä puutarha on jaettu neljään osioon: vesi, ilma, tuli ja maa. Ne näkyivät erilaisina rakenteina puutarhan eri osissa ja puutarhapeleinä, joita oli kiva lasten kanssa pelata.Onko sinulla kokemusta käärmeenparroista, noista mustista heinistä? Minulla ei ole, mutta ensi keväänä olen toivottavasti viisaampi, koska koitan yhtä talvettaa penkissä.Ainut mitä täällä puutarhassa kaipasin olisivat olleet kattavammat listaukset kasvien nimistä. Toisaalta, joskus on hyvä olla vapaalla ilman että menee sen syvemmälle asioihin. Näin koitin asian kääntää.

Palaan varmasti näihin uskomattomiin syksyn väreihin talven mittaan monta kertaa. Täytyy kyllä sanoa, että syksystä tuli tänä vuonna minulle uusi kevät. Niin upeaa aikaa se on!
Tämä paikka oli kyllä aivan yksi TOP-mestoja mitä puutarhoja olen vuosien varrella nähnyt. Toivottavasti se välittyi sinne ruutujen toiselle puolellekin!Tein myös Versoilevaan artikkelin Pariisin keskustan upeista puutarhoista. Postikortteja sieltä löytyy täältä, klik.


---
Greetings from Paris. Jardins extraordinaires at Villages Nature Paris - where the pics are from - must be one of the most beautiful gardens I've ever seen. 💚🌿
---

/SannaBlogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.

SHARE:

8 kommenttia

 1. Kylläpä syksylläkin on kaunista! Aina harmistelen sitä, että en ehdi keväisin tai kesällä puutarhavierailulle, mutta onnistuu se näköjään syksylläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä syksynä olen herännyt samaan. Ihan liikaa sitä tuudittautuu ja lataa vaan kevääseen ja kesään, kun syksykin on niin upea. Onneksi syksyn olen nyt löytänyt!

   Poista
 2. Kaunista! Olen yrittänyt talvettaa käärmeenpartoja penkissä, meren rannalla kaakossa. Ei ainakaan eka yritys onnistunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos kommentista. Mielenkiinnolla odotan kuinka omalleni käy.

   Poista
 3. Käärmeenparta selvisi viime talvesta Helsingissä ja toivon sen vahvistuneen kesän aikana niin, että selviää myös seuraavasta. Kannattaa siis kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jee! Niin huippujuttu kuulla! Toivotaan hyvää talvea, että menestyvät.

   Poista
 4. Kauniita yhdistelmiä ja kasveja näkyy ko. puutarhasta löytyvän :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig