22. marraskuuta 2018

#kranssiLOVE 3/6


Hei taas! Miten siellä menee? Täällä on väkerretty kranssihommia ihan kunnolla. Tällä kertaa  #kranssiLOVE goes 100 % outdoor -blogi ja Kati Jukarainen. Tämän yhteistekemisen kranssituotokset löytyvät täältä Kukkalasta, Katin blogista sekä Versoilevan videolta ja artikkelistaMinä halusin tällä kertaa kranssiin vain hyvin naturellien beigejen värimaailmaa, ja nimenomaan kuivakukkien muodossa. Tykkään, että kuivakukat sopivat myös näin jouluun, eivätkä vain pelkästään syksyyn. Ujuttelin joukkoon myös kuivuneita kuusen oksia, tuomaan hieman kontrastia pehmeiden matskujen rinnalle.


Sidoin kranssin matskut vain pohjan alaosaan. Heinät ja oksat osoittavat kahteen eri suuntaan yhtymäkohdan ollessa suoraan alhaalla. Siihen kietaisin kivan ohuen satiininauhan rusetille.Materiaaleina tässä kranssissa on:
- jänönhäntää
- hentohöyhenheinää
- ilmavaa hirssiä
- kuivuneita kuusen oksia
- valmis kultainen/messinkinen kranssi-/pyyheympyrä
- musta satiininauha

Edelliset #kranssiLOVE-postaukset löytyvät täältä:
1. Ensimmäinen kranssi
2. Toinen kranssi


Minun ja Katin tekemä kranssivideo löytyy Versoilevan YouTube-kanavalta. Sinne voi liittyä tilaajaksi, niin uudet videot tulevat heti tietoisuuteesi. Nyt toivottelen ihanaa loppuviikkoa! Minä suuntaan pian Lontooseen katsomaan kuinka harmaata siellä on.


Kuvat minusta: Kati Jukarainen

---
This is my third #kranssiLOVE wreath of the season.
---

/SannaBlogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

2 kommenttia

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig