8. marraskuuta 2018

#kranssiLOVE 1/6


Hip hei! Marraskuu on jo huimassa vauhdissa, ja kranssihommat sen kun kiihtyvät. Olen tässä syksyn mittaan postaillut pariinkin otteeseen (täällä ja täällä) erilaisia kransseja ja nyt tulee kokonainen sarja kransseja tänne blogiin. Suoranainen kranssihullu kun olen! Ajattelin tehdä kuusi erilaista jouluista tai jouluun sopivaa kranssia. Näistäkin saatte sitten lopussa äänestää suosikkianne, kuten hyggekimpussa.


#kranssiLOVE -kranssi on rento ja villiintynyt eli nyt ei puhuta niinkään perinteisistä ja tasaisista kransseista. Vaan epäsymmetrisistä, moderneista, leikkisistä ja jännittävistä - juuri tämän hetken tyylisistä kransseista. Ja edelleen tietenkin instagrammattavuus on plussaa!


Tämä kranssi on tehty pesulan henkariin, kuten myös yksi tammikuussa tekemäni kranssi. Tykkään niin siitä ajatuksesta, että tämäkin matsku saa uuden käyttötarkoituksen kierrättämällä - ja vieläpä aivan ihanalla tavalla. Lisäksi pesulan henkarit ovat todella vahvoja, eli raskaampikin materiaali pysyy näissä aisoissa.


Kranssithan tehdään siis asettelemalla nippuja, oksia, kukkia - lähes mitä vain materiaaleja - kranssipohjan päälle, ja kieputellaan siihen esimerkiksi puolalankaa pitämään nippu paikallaan. Sen päälle asetellaan taas uusi nippu ja edetään näin kunnes pohja on täynnä. 


Tässä minun kranssissani tein noin puolet pohjasta yhteen suuntaan ja toisesta suunnasta pienen pätkän.


Näin sain kranssista kahdesta suunnasta tulevan, epäsymmetrisen kranssin, jonka oksien kohtaamispisteessä on satiininauha. Materiaaleina tässä kranssissa on:
- ruusukultaiseksi värjättyjä unelman oksia
- pronssiseksi värjättyjä sulkaparsan oksia
- ikiviuhkon oksia
- pesulan henkari
- satiininauhaKoska tämä kranssiaika on huippua ja siitä on otettava kaikki irti (ja marraskuulle on vaan keksittävä jotain mukavaa!), niin tuu säkin taas mukaan somessa tähän #kranssiLOVEen! Postaa oma villiintynyt jouluinen/talvinen kranssisi IG:ssä, blogissa - missä vain parhaimmaksi näet. Jaan niitä taas eri Kukkalan kanavissa kreditteineen, niin mahdollisimman moni pääsee inspiroitumaan huimista kransseista. Tiedän, että niitä te osaatte tehdä! Eli tägää kranssikuviisi #kranssiLOVE ja #kukkala tai @kukkala.fi, niin löydän ne varmasti. Hip hei ja kranssittelemaan!

---
This is my first post of #kranssiLOVE blogseries. I'm going to make six different wreaths in coming weeks celebrating Christmas and winter. Welcome to follow this journey! 💚🌿
---

/SannaBlogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

11 kommenttia

 1. Niin kaunis, tyylikäs ja viehättävä kranssi taas! <3
  Olen pitkään katsellut tienvarsien kupariheinien huiskuavia kukintoja ja miettinyt mihin niitä voisin käyttää...ehkä nyt sain idean! ;)
  Marraskuun lempeitä päiviä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jee! Kuulostaa niin ihanalta kupariset heinät! Mäkin haluun :)

   Poista
 2. Oi, miten kaunis ja tyylikäs kranssi!

  VastaaPoista
 3. Ihania kasveja kranssissasi. Osa minulle silti outoja. Pienellä paikkakunnalla tuo valikoima on niin pieni.
  Epäsymmetrisyys antaa kranssillle luonnetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epäsymmetrisissä kransseissa on jotain todella kiehtovaa!

   Kransseihinhan voi käyttää niin paljon vaikka ja mitä materiaaleja ojan pientareilta ja puutarhasta. Monesti ne ovat todella käyttökelpoisia!

   Poista
 4. Oi, ihana kranssi! <3
  Jään innolla odottelemaan kranssisarjan jatkoa.
  Oikein mukavaa tulevaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Kranssiaika on ihanaa! Hieno rento, runsas ja upean värinen kranssi!

  VastaaPoista
 6. Tää on kyllä tosi kaunis💚 Mulla on ensi viikko lomaa joten taidankin hurahtaa granssien maailmaan👍

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig