20. marraskuuta 2018

Inspiraatio - joulun kynnyksellä

Granit

Hello you ja hello JOULU! Tajusin juuri kalenteria katsoessani, että joulukuu alkaa ensi viikolla. Pakko kai se nyt on viimeistään uskoa, että sieltä se JOULU tulee. Pakoon ei pääse! No ei kai - en kyllä haluakaan. Talvipäivänseisaukseenkin on enää reilu kuukausi. Mutta hei, nyt fiilistellään jouluaaaaa! Tuttuun tyyliin sukelletaan joulun maailmaan eri firmojen pressikuvien myötä. Kerron mikä minua näissä kuvissa viehättää, innostaa tai inspiroi. Toivottavasti myös sinua!

Affari
O Pikkukranssit ovat jotain niin supersuloista! Siis kerrassaan valloittavia. Tässä niitä on tehty mm. puolukasta, tuijasta ja lepästä. Näillä on ihana koristella joulupöytä tai laittaa niitä roikkumaan esimerkiksi maljakossa olevan koivun oksille.


Granit
tinekhome

O Aivan kaikki upeat tummanvihreät havut! Välttämättä paljon muuta ei edes joulutunnelman luomiseen tarvitakaan - noh, ehkä kynttilöitä!

Floradania

O Joulukukkien ei todellakaan ole pakko olla perinteisiä. Tämäkin kalvasmaksaruoho (Sedum ochroleucum) on vallan jouluisa lehtikuusen, juuttinarun ja ison kävyn ansiosta.

Affari

tinekhome

O No ne kynttilät. Rakastan valkoisia kynttilöitä, mutta on minulla heikko kohta myös erilaisiin tuoksukynttilöihin. Tällä hetkellä minulla palaa Skandinaviskin SKOG. Siinä on aivan ihastuttava metsäinen tuoksu!

Affari

O Haaveilen sinapinkeltaisen, ruskean eri sävyjen, valkoisen ja kullan värittämästä joulusta. Kaikkia koristeita ei kuitenkaan ole tarkoituksenmukaista vaihtaa vuosittain, joten meinaan napata kaapeista ne silmää kaikista eniten just tällä hetkellä miellyttävät. Muut saavat jäädä kaappiin.

tinekhome

O Lisää kynttilöitä - ja jouluruusuja. Ihana tunnelmallinen flatlaykuva!

iitala

O Iittalan Nappula. Tuohon sammaleenvihreään yksilöön olen silmäni iskenyt.

Affari

O Huonekuusi. Monena vuonna suurta suosiota nauttinut pieni joulupuu. Ihana, ihana, ihana!

Floradania

O Tämä valkoinen syklaamimätäs oksilla on niin moderni ja houkutteleva, että aivan tekisi mieleni etsiä syklaameja just nyt!

---
Here is my inspirational post about Christmas.
---

/SannaBlogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.


SHARE:

4 kommenttia

 1. Mietin, että meillä voisi tuohon huonekuuseen laittaa pienet led-valot tuolta kaapin perukoilta. Kranssit ovat aina niin kauniita tähän vuoden aikaaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pienet tuikevalot näyttää varmasti ihan suloisen ihanalta huonekuusessa! :)

   Poista
 2. Hurmaavia tunnelmapaloja ja inspiraatiota! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiva kuulla! Ihanaa jakaa jotain mikä itseä inspiroi, ja ajattelee, että se saattaisi muitakin inspiroida! Ja vielä kuulla, että näin se teki <3

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig