25. marraskuuta 2018

Helpot adventtikynttilät


Tiedättekö? Viikon päästä on ensimmäinen adventti! Minulla on jäänyt monena vuotena adventtikranssi/-kynttilät tekemättä ja laittamatta tai ainakin tänne asti postaamatta. Löysin vain yhden ainoan postauksen aiheesta muutaman vuoden takaa. En tiedä mihin se aika meinaa aina karata, joten nyt päätin olla ajoissa liikkeellä. Suunnitelmia oli vaikka ja millaisia ja keräsin Pinterestiinkin kansiota sitä varten. Itseasiassa tarkoitus oli tehdä oikein kaunis, iso ja näyttävä adventtikranssi, mutta tällaisen huomasin saavani tällä kertaa aikaan.Tämähän on nyt itseasiassa ihan superhelppo. Materiaalit löytyvät melkeinpä jokaisen kodin kaapista. Valkoisia kruunukynttilöitä, lasipulloja, pakettikortteja (tähän käy vaikka kartonki) ja narua korttien sitomiseen. Laitoin lisäksi pienet jänönhäntäniput narun taakse kiinni.


Päätin koota tämän adventtikynttiläkokonaisuuden puiselle tarjottimelle.


Eli pullot vaan paikalleen ja lomaan asettelin maalattuja oksan käppyröitä.Ei tästä nyt ihan sellaista tullut kuin alunperin ajattelin, mutta tykkään tästä kyllä.Ihanaa sunnuntaita sinne ruutujen toiselle puolelle!

Pinterestin adventtikranssitauluni, jossa ovat suuret suunnitelmani:
---
I was about to make a proper advent wreath but it turned out this way instead.
---

/SannaBlogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

4 kommenttia

 1. Joskus lopputuloksesta tulee ihan toisenlainen, mitä oli suunnitellut. Aivan ihana toteutus, tykkään niin tuosta yksinkertaisuudesta.
  Pitääkin tsekata vielä pinterestin puolella.
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Ei aina mene suunnitelmien mukaan. Mutta ei tämäkään huono ole :)

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig