6. lokakuuta 2018

Viherkasvit sisälle


I have a problem! Nimittäin taas on se aika, kun olen siirtämässä viherkasveja terassilta sisätiloihin. Ja jokavuotinen ongelma on edessä. Mihin kummaan näiden kanssa joutuu? Mihin ihmeeseen saan kaikki mahtumaan, ilman että täällä asutaan kuten viidakossa?


Rakastan viherkasveja kesäkukkina terassilla yli kaiken. Ne on superhelppohoitoisia ja kasvavat kesän mittaan hurjasti. Yleensä siirrän osan kasveista sisältä ja osan ostan uusia, eli oikeastikin ne lisääntyy. Nämä viherkasvit vilahtelevat mm. täällä ja täällä. Ja tässä Versoilevan artikkelissa nämä kasvit ovat heinäkuussa.


Helpompaa kesäkukkaa ei ole kuin erilaiset mehikasvit. Oli kesä vaikka kuinka kuuma (tai kylmä) ne menestyvät mainiosti.


Noiden banaanien kanssa olen ongelmissa. Meillä on sisällä liian kuivaa ja lämmintä. Toinen talvetusvaihtoehtopaikka olisi kellari, mutta mutta... No, kesäkukiksi ne oikeastikin ostin, mutta tässä vaiheessa iskee hamstraus. Olisihan se kiva, jos nämä saisi menestymään talven yli. Noh, mutta tässä minun tämän päivän ongelmani. Jään siis pähkimään paikkoja nyt näille kaikille.


Loistoviikonloppua sinne!

Kuva: Affari
Tein Versoilevaan viherkasviartikkelin, johon on kerätty ideoita ja ajatuksia viherkasveilla sisustamiseen tänä syksynä.


---
I took all my green indoor plants inside from the terrace. Now the problem is where to place them as there are quite a few of them.  💚🌿
---

/SannaBlogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.

SHARE:

2 kommenttia

  1. Hyvän näköisiä nuo banaanit, tekis mieli itsekkin ostaa.

    VastaaPoista
  2. Oi, banaani näyttääkin kivalta. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig