7. syyskuuta 2018

Versoileva - vihreää lifestyle -sisältöä sinulle


Tänään se on viimein avattu! Nimittäin Versoilevan nettisivu! Mikä tämä nyt sitten on? Versoileva on neljän puutarhabloggaajan sisältöjen keskittymä - yhteisö. Tähän joukkioon kuuluvat Kanelia ja kardemummaa -blogin Maria Kesänen, 100% outdoor -blogin Kati Jukarainen ja Hernepensaskujanne-blogin Johanna Rintanen sekä minä. Ja meidän nettiguru ja graafikko - Johannan mies Jokke - Jouko Luhola Luhola Graafiumista. Olemme ideoineet ja luoneet tätä sivustoa varten kaiken alusta asti itse. Ja tulevaisuudelle on vaikka ja mitä suunnitelmia!


Versoilevan sivuille nousee tieto kaikkien meidän neljän bloggaajan uusista blogipostauksista, joten se on helppo paikka hakea keskitetysti ideoita, inspiraatiota, tietoa ja sitä vertaistukea, jota näissä puutarhahommissa välillä kaipaa. Näiden lisäksi Versoilevaan tulee sellaista uutta sisältöä, jota meidän blogeista ei löydy. Tuotamme itse artikkeleita ja sinne tulee videoita, ja ovatpa Kati ja Johanna aloittaneet jo oman podcastinkin. Ja tietenkin Versoilevalla on omat somekanavat; Facebook ja Instagram. Eli tähän päivään kuuluvasti monikanavaista sisällöntuotantoa siis!


Miksi perustimme tällaisella konklaavilla tällaisen jutun? Me haluamme tehdä keskitetysti vihreää lifestyle -sisältöä just sulle, jotta sinä voisit innostua ja onnistua puutarhaisista kukkais-kokkaus-kasvi-askartelu-DIY -ideoista ja ajatuksista. Ja, koska ryhmässä on voimaa enemmän kuin yhdessä yksittäisessä miehessä! Meidät on aikoinaan yhdistänyt puutarha ja bloggaaminen, ja olemme nyt lyöneet hynttyyt yhteen, koska meillä on kova halu tehdä asioita vähän uudella tavalla.  


Versoileva löytyy siis osoitteesta www.versoileva.fi. Nähdään SIELLÄ JA TÄÄLLÄ!

---
Today we have published a new website called Versoileva, you can find it here www.versoileva.fi. It's a garden site, where four blogger's new posts always pop up. So it's like a blog home, but we also make garden related articles and there comes videos and podcasts as well. This group is made of me, Maria Kesänen Kanelia ja kardemummaa -blog, Kati Jukarainen 100% outdoor -blog and Johanna Rintanen Hernepensaskujanne-blog. See you there and here! 💚🌿
---

/SannaBlogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.SHARE:

11 kommenttia

 1. Oi, ihanaa! Pitääpä heti ryhtyä seuraamaan sivustoa. Onnea uuteen! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana uusi sivusto! Wautsi, onnea matkaan. :)

  VastaaPoista
 3. Voi jee, oottepa te ihania! Varmasti seuraan teitä molempia!

  VastaaPoista
 4. Koriste apila. Ihastuin apilaan , OSTIN SEN niskan puutarhasta kesällä 2020. Haluaisin tietää voisiko apila mennä talven yli kellarissa. JA jos niin miten hoitaisin kukkaa talven aikana. Niskan puutarha sijaitsee Rovaniemellä.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig