13. syyskuuta 2018

Poimintoja Habitaresta


Jei, kävin eilen Habitaressa Messukeskuksessa. Yleinen värimaailma on edelleen hyvin murrettu, mutta vaaleahko tai ainakin minä kiinnitin huomiota harmonisiin, luonnollisen naturelleihin väreihin. Ja vaaleaan puuhun. Kaikki luonnollisuus ja luonnosta ammennetut asiat ja teemat ovat MAHTAVASTI pinnalla! 
Heinät ovat nyt todellakin se JUTTU leikkokukkarintamalla. Todella monella osastolla oli toinen toistaan kauniimpia heiniä, kuivakukkia, siemenkotia ja talventörröttäjiä. Mahtavaa vai mitä? Annon järviruo'ot ja seinälle nostetut matot leikittelevät upeasti mittasuhteilla. Marimekon pampaheinät ja Lapuan Kankureiden pöydän päällä oleva pampaheinäpilvi ovat just tätä hetkeä! Minä tykkään kun  poimitaan inspiraatiota sesongeista sekä luonnon/puutarhan ja kukkamaailman herkuista. 
Upeat syksyn sävyiset kukat sopivat täydellisesti tämän hetken sisustuksen värimaailmoihin. Järvenpään Kukkatalon deko-lehden osastolle tekemässä kukkamaailmassa hehkuu just tämä hetki. 


Ruostekukkien siemenkodat. Täydellisiä!


Garden Livingin ihania kimppuja.
Ihanin myyntiosasto kuuluu tietenkin HUONE ett RUMille! Aina niin täynnä herkkuja ja aina kova kuhina sen ympärillä!


 Ja viimeiseksi Signalsin viherkasviryöppy.

Messuilla on aina ihana käydä, sekä kotimaassa että ulkomailla. Välillä saattaa tuntua, että saiko mitään irti, mutta todellisuudessa aina messuilta tarttuu jotain matkaan. Aina!

Versoilevan Habitarepoiminnat löytyvät täältä.

---
Interior, design and furniture Fair Habitare is on at Messukeskus. Here are some things what I'm mostly interested in and what I paid attention to: grasses, dried and cut flowers, plants etc. 💚🌿
---

/SannaBlogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.

SHARE:

2 kommenttia

  1. Voi jee! Ihana kattoo ees sun kuvia kun ite ei pääse paikalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi jee! Aina toisten kuvista löytää sellaisia juttuja, mitä itse ei ole havainnoinu, vaikka paikallakin olisi ollut :)

      Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig