18. elokuuta 2018

Tumma morsiuskimppu oranssilla


Yhteistyö: Huiskula*

No niin! Nyt on jokseenkin hypätty mukavuusalueen ulkopuolelle, ja otettu käyttöön sellaisia värejä, joita minun kimpuissani ei ihan hirveästi olla nähty. Tummat lehtivärit on kyllä oikein tuttuja puutarhassa, mutta kimpuissani ne eivät varsinaisesti ole olleet hallitsevassa osassa aikoihin. Syksyköhän se nyt teettää tällaisia oikkuja?


Täytyy sanoa, että tätä kimppua väsätessä jouduin purkamaan sen aika monta kertaa, että sain siitä halutunlaisen. Etsin sellaista komboa, että tummien sävyjen kaverina kimpussa olisi oranssia, ja ne olisivat kimpussa toispuoleisesti. Tummimmat värit toisella ja oranssisimmat toisella. Jokseenkin siinä kyllä lopen sitten onnistuin!Kukkina tässä luomuksessa on törmäkukkia (Scabiosa), komeamaksaruohoa (Sedum), kengurunkäpäliä (Anigozanthos), töyhtövanaa (Eucomis comosa), ruostekukkia (Crocosmia) ja norsunheinää (Miscanthus) sekä puutarhasta purppuraheisiangervon (Physocarpus opulifolius 'Diabolo') oksia.


Ihanat värit rohkealle syksyn morsiamelle, ja tottakai ihan vain kotikimppuun!
* kukat saatu Huiskulasta.

---
I made a wedding bouquet which got inspiration from the autumn colours. Very dark purple and orange is quite nice combo for an autumn bride. 💚🌿
---

/SannaBlogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.


SHARE:

6 kommenttia

 1. Oi ihanuus mitkä värit! Huikean hienon kimpun olet tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos! Kyllä se syksy vaan saa aikamoisia juttuja aikaan :)

   Poista
 2. Vaikea oli aluksi mieltää morsiuskimpuksi, mutta sitten tuli mieleen muutama goottityttö, joille tuo olisi just eikä melkein :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ymmärrän. Useimmin hääkimpuissa on hempeät sävyt, punaista tai jotain muuta perinteistä, mutta voi olla myös tyyppejä, jotka kaipaavat vähän erilaisempia juttuja.

   Poista
 3. Väreillä voi aina leikitellä ja löytää uusia ulottuvuuksia... jopa oman mukavuusalueensa ulkopuolelta! <3
  Kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, juurikin näin! Mulla on ollut mieltymyksenä hyvin hempeät ja vaaleat sävyt, mutta välillä on kiva revitellä!

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig