15. elokuuta 2018

Myymälä ja ravintola Petersham Nurseries Lontoossa


Ai, että niitä innostuksen puuskia, joita aika ajoittain kulkee läpi kehon. Usein sen saa aikaan ne hullun mageet paikat maailmalla - ja välillä kotimaassakin - jotka jollain tavalla liittyvät kukka-, puutarha- tai sisustusalaan. Kirjoittelen niistä usein täälläkin, koska niitä superinspiroivia paikkoja on ihana jakaa teille. Yksi tällainen puuska sai minut aivan hullaantumaan toukokuussa Lontoon reissulla, kun tieni vei Petersham Nurseriesin uuteen myymälään ja ravintolaan Covent Gardenilla.Tämä tänä keväänä avattu paikka Covent Gardenissa on Lontoon Richmondissa saman nimistä paikkaa pitävän perheen uusi lokaatio. Samassa yhteydessä on puutarhamyymälä, kukkakauppa, kaksi ravintolaa, herkkupuoti ja viinikellari. Aivan mahtava vihreä lifestyle kokonaisuus siis! On erittäin ihailtavaa tuoda tällainen setti aivan Lontoon ytimeen!  

Kävin toisessa ravintolassa syömässä aivan loistavaa kasvisruokaa, ja täällä kannattaa kokeilla myös heidän omia cocktailejaan. Paikassa on aivan ihastuttavan leppoisa tunnelma: todella rento, mutta silti elegantti. Tänne aion suunnata kyllä seuraavallakin Londoniumin reissulla.
Lifestylemyymälän puolella suorastaan haukoin henkeä. Niin siistiä on, että tällainen puutarha- ja kukka-alan myymälä on ihan kaupungin ytimessä. Siellä on valikoimassa viherkasveja, leikkokukkia, kauniita työkaluja, ruukkuja, maljakoita, tekstiilejä, valaisimia, huonekaluja noin niin kuin muun muassa. Myös täällä sama rentous, mutta silti elegantti tyyli olivat kantavana voimana. Ai että! Tätä paikkaa voin suositella kaikille Lontoon kävijöille, oli sitten alasta kiinnostunut tai muuten vain vihreitä elämyksiä hakeva.
Until next time!

Täältä löydät paikan:

Osoite Covent Gardenissa:
Petersham Nurseries
Floral Court
London
WC2E 8JD
Kävely on lyhyt esimerkiksi Covent Gardenin tubeasemalta (Piccadilly line).

---
I've found such an inspirational and utterly beautiful place in London. It's called Petersham Nurseries in the heart of Covent Garden. It consists of garden centre, flower shop, two restaurants, grocery store and a wine cellar. There's so relaxed but still very elegant feel. I cannot say anything but WOW! 💚🌿
---

/SannaBlogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.


SHARE:

8 kommenttia

 1. Voi, miten upea paikka! Inspiroiduin pelkistä kuvistakin.
  Ensi kesänä istutan kyllä meidän keitaalle jotkin tummalehtiset puut ruukkuihin. Kolmannen kuvan istutukset ovat todella ihanat!
  Ja noi ruukut... <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä erittäin paljon käymisen arvoinen paikka, kun Lontooseen suuntaa nenänsä. Suosittelen lämpimästi! Ja sisäänkäynnin istutukset on huikeat!

   Poista
 2. Olisipa meilläkin täällä näin ihania paikkoja!

  VastaaPoista
 3. Siis niin ihania ruukkuja tuossa kuvassa. Mä kauheasti kaipailen kauniita saviruukkuja. Kaupoista löytää sellaisia ihan tavallisia vaan. Kun joskus löytää jonkun, niin kyllä sitä vaalii sitten :). Ihana postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minä olen samanlainen ruukkuhamstraaja. Rakastan kauniita ruukkuja. Vuosien saatossa niitä onkin kertynyt aikamoinen kasa - kaikki erilaisia :)

   Poista
 4. Aargh! Teepä joskus postaus sun ruukuista! Ja jos uskallat mainostaakin vielä mistä oot löytänyt, olis kiva lukea. Mä saan hurjasti inspistä sun blogista ja sen kauniista kuvista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No argh! :) Täytyypä ottaa harkintaa, jos niistä saisi jonkinlaisen postauksen aikaiseksi. Kiva idea!

   Ja kiitos! Niiiiin ihana kuulla!

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig