1. heinäkuuta 2018

Mieletön kaktusmyymälä Toscanassa


Jos olet Toscanassa, ja sinun on aivan pakko saada kaktuksia tai mehikasveja, tiedän paikan minne sinun kannattaa suunnata!


Ajellessamme täällä Toscanan maaseudulla bongasin autosta puutarhamyymälän, joka näytti mielenkiintoiselta. Eihän siinä silloin muu auttanut kuin tehdä ukanda, ja kääntää auton nokka myymälää kohti. Vastassa oli ihan käsittämättömän upea puutarhamyymälä, joka oli aivan täynnä kaktuksia ja mehikasveja rouheassa ja inspiroivassa ympäristössä. Rakenteissa oli käytetty paljon ruostetta, joka sopi tyyliin niin hienosti! Tällä alueella missä Toscanassa olemme olleet, on ollut hyvin maaseutuvaltaista mm. viiniköynnös-, maissi-, auringonkukka- ja viljapeltoineen. Lisäksi on nähtävissä jonkin verran hylättyjä taloja ja myymälärakennuksia sekä myytäviä ja vuokrattavia taloja. Kauppoja on yleisesti aika vähän. Ehkäpä siksikin olin niin yllättänyt tällaisen helmen löydettyäni.
Toisekseen en ole kyllä koskaan nähnyt puutarhamyymälää, joka on näin totaalisen erikoistunut kaktuksiin ja mehikasveihin ja on näin iso. Upea ja hauska paikka, josta löytyi niin aivan minejä kuin todella isoja tapauksia. Jos minulla olisi asunto tällä seudulla, tietäisin mistä puutarhaani kasveja hakisin, tosin vähän niitä piikittömämpiä yksilöitä.

Lasten kanssa täällä sai olla tarkkana, mutta onneksi nämä minun pienet ovat jo kuitenkin sen verran isoja, että osaavat vähän varoa itsekin.
Katsokaa mitä istutuksia! Eikö tuollainen olisikin upea omalla terassilla?
Eli jos satut Toscanaan, niin tänne kannattaa suunnata ihmettelemään :)


Nettikauppakin heillä näytti olevan - ja hyvin laaja sellainen.


Tällaista täällä tällä kertaa eli hiukan parempaa. Voin jo hieman paremmin, ja kaikki tällaiset innostavat ja inspiroivat jutut on enemmän kuin loistavia. Muuten täällä on kykyjen mukaan tutustuttu kivikyliin, nautittu lasten ilosta, syöty italialaisittain ja otettu erittäin rennosti. Kiitos teille kaikille viesteistä ja kommenteista. Ne on minulle todella arvokkaita 


Tämä paikka löytyy somesta ja paikan päälle löytää seuraavasti:

Giromagi Store
nettisivut 
Facebook
Instagram

osoite:
52044 Terontola AR
Cortona
Toscana
Italia

---
If you are in Tuscany and you need cactus and succulents I know where you should go. I found such a beautiful and totally interesting garden centre specialised in cactus and succulents. This place is in Tuscany, Italy. Social media channels and address above.  💚🌿
---

/SannaBlogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.


SHARE:
Blogger Template Created by pipdig