16. heinäkuuta 2018

Kasvihuone aamun valossa


Huh huh hellettä! Moni nauttii näistä uskomattomista helteistä tälläkin hetkellä täysin siemauksin. Minä hakeudun lähes poikkeuksetta varjoon, ja mielellään vähän viileään. Ei sillä, rakastan lämpöä ja kesää, mutta kuumuus on toinen juttu. En juuri koskaan makoile auringossa. Tämä on nyt johtanut siihen, että vietän tällä hetkellä eniten aikaa ulkona aamulla ja illalla, kun sää on hiukan viilentynyt. Varsinkin lämpimissä illoissa on suorastaan taikaa. Mutta niin on aamuissakin.


Tänä aamuna ihailin kasvihuonetta niin kauniissa aamun kirkkaassa auringossa, joka vielä kuitenkin vienosti paistelee puiden lomasta. Ihana, lempeä aamu!


Pian huoneeseen porottaa täysi aurinko. Ja sitä riittää iltaan saakka. Tomaatit siitä kyllä nauttivat!Tämä ihana 'Pink Giant' lilja on availlut ensimmäiset nuppunsa kasvihuoneen edustalla. Niin kaunis tuo kulahtanut vaaleanpuna-oranssi sävy. 


Kaunista kesäpäivää sinne jokaiselle! Blogi on nyt päivittynyt vähän harvempaan, mutta kyllä täällä ollaan.

---
My greenhouse in the morning sun when it's not yet too hot. 💚🌿
---

/SannaBlogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.SHARE:

8 kommenttia

 1. Tomaatit kyllä tykkäävät, mutta kasvattajalla ei ole paljon asiaa kasvariin näillä keleillä. Varjopaikat kiinnostavat minuakin nyt enemmän;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei! Kasvarissa on aikamoinen kuumuus silloin, kun aurinko paistaa huoneeseen :)

   Nyt satelee ihanasti! Mahtavaa, kun luonto saa vettä <3

   Poista
 2. Ihana puutarha!Kaunis tuo kasvihuone.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasvihuoneissa on aina jotain aivan erityistä ja maagista!

   Poista
 3. Mä olen niin ihastunut tuohon Kekkilän kasvihuoneeseen. Sä olet tehnyt sen ympäristöstä niin kauniin. Mä haluaisin englantilaistyylisen kasvihuoneen, tai viherhuoneen. Nuilla on monta nimeä. Tuokin kelpaisi kyllä.Ihana kaiken kaikkiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tämä kasvihuone ihana kaiken kaikkiaan, mutta on se tuollaisenaan aika pieni, varsinkin, kun se on kohtuu matala reunoiltaan. Mutta muuten ihan toimiva, ja kivaa on se, että varastotilaa on samassa kompleksissa. Sitä kun ei ole koskaan liikaa!

   Seuraava kasvihuoneeni sitten joskus on kyllä sellainen, jossa on alaosa tiiliä tai betonia.

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig