11. kesäkuuta 2018

Roosa kukkakattaus


Yhteistyö: Huiskula*

Kauniisti kattaminen. Siinä aihe joka välillä pyörii mielessä. Arjessa minulla ei todellakaan tule katettua kauniisti, juurikin sen verran, että ruoka ja ruokailuvälineet ovat pöydässä. Ja kyllä tämä aihe tahtoo lipsua viikonloppunakin. Ihan vaan ruuan saattaminen pöytään tuntuu usein riittävän isolta operaatiolta. Mutta voi onni sentään, kun joskus sitä ottaa ja repäisee ja laittaa pöydän kauniiksi.Nyt viikonloppuna minulla oli tilaisuus laittaa terassin pöytä kerralla komeaksi. Voi sitä ilon määrää, mitä kukkainen kattaus saakaan aikaan! Itsellekin tulee niistä kommenteista superhyvä olo, ja onni siitä, että on voinut toisia ilahduttaa!


Näin kukkaisessa kattauksessa ei ole mahdollistaa nostaa ruokaa pöytään, mutta tällä kertaa halusin kukkien olevan pääosassa. Ruuat noudettiin sivupöydältä.Tässä kukkina on pöytäliinan päällä burgundeja flamingonkukkia, kirkkaan pinkkejä pioneja, ihanaa hortensiaa (jota nostelin myös pöytäliinalle sellaisenaan) sekä roosia tähtiputkia. Värimaailma on hillitty - ainostaan sähäkkä pioni on räväkämmän värinen.Miten siellä? Katatko sinä aina kauniisti?

* kukat saatu Huiskulasta.


---
I love beautiful table settings, but too rarely make them myself. Now I'd enough time and pretty flowers,  so made pinkish and very flowery table setting for a dinner on last weekend.  💚🌿
---

/SannaBlogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.SHARE:

8 kommenttia

 1. Oi, miten kaunis kattaus ja upeat värit! Pinkki pioni on ihana väriläiskä hillitympien sävyjen keskellä.

  VastaaPoista
 2. Thanks! Ihanaa laittaa välillä pöytä oikein koreaksi 🌸🌸

  VastaaPoista
 3. Ooh! Sulla on niin mahtava taito luoda kauneutta! 😍
  Kattaus on puoli ruokaa, vaikka arkena siihen ei ehdikään panostaa. Juhlapyhinä ja vieraiden tullessa haluaa aina vähän enemmän panostaa. Mutta miksei sitä välillä kattaisi arkenakin kauniisti... kukat tekisivät ihmeitä juuri siihen arkeenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nimenomaan! Arkenakin kauniisti kattaminen olisi niin jees. Ja myös viikonloppuna ja juhlapyhinä. 😄

   Poista
 4. Ihanan näköistä <3 Upeita kuvia ja kaunis kokonaisuus. Kivaa tiistaita Sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä silmänruoka on puoli ruokaa! Ihanaa loppuviikkoa myös sinne <3

   Poista
 5. Oi, miten kaunis kattaus. Ja, kiitos ideasta, taidankin käyttää kattaus ideaasi juhannuksena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jes! Ihanaa kuulla, että sait inspiraatiota. Tällaisenhan voi toteuttaa millä vaan luonnonkukillakin tai sekä että. Ihanaa juhannuksen odotusta sinne!!

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig