12. huhtikuuta 2018

Vihertuunaajan parvekekeidas Kevätmessuilla
Yhteistyö: Terassimedia

Ai, että välillä tulee vastaan niin ihania juttuja, että sitä on aivan heavenissä! Pääsin nyt tekemään Terassimedialle parvekkeen stailauksen Helsingin Kevätmessuille. Niin kuin tiedätte, niin nämä puutarha- ja kukkastailaukset on niin mun juttu! Ihana keissi, vaikkakin työläs. Olin koko eilisen päivän tätä tekemässä, ja lopputulos on nyt siis Kevätmessujen malliparvekealueella.


Tämä parveke on kooltaan 3 x 4 metriä. Ajatuksena oli saada siitä mahdollisimman viihtyisä. Mukaan valikoitui mahtava joukko yhteistyökumppaneita, joiden ansiosta parveke toteutui kauniisti.


Koko seinän matkalle nostettiin vaalea sisalmatto ja teetin erikokoisia vihreitä palloja matoista. Pallojen kaveriksi tein erilaisia eukalyptuskransseja, sekä tavallisia, mutta myös modernimpia epäsymmetrisiä. Matot on Mattotalo Helmasta.Superupealla betonipöydällä on juhlava kattaus runsaine kukkineen! Tein kukkajutuista tarkoituksella korkeat. Se vaikeuttaa todellisessa elämässä vastapäisen kanssa keskustelua, mutta en voinut vastustaa innostusta, ja tein kerrankin näyttävän kukkakattauksen.Kaikki tämän partsin upeat kalusteet ovat Vepsäläisestä ja piensisustustavarat ja kattaus Habitatista. Valitsin katseenvangitsijaksi massiivisen Beta-pöydän ja tuoleiksi haaleanvihreät Kartellin Piuma-tuolit sekä metalliset William-tuolit. Lattia on Novenbergin kaunis vaalea Accoya, joka harmaantuu vuosien saatossa. Myös upeat terassiin upotettavat valot ovat heidän. Tunnelmaa tuovat lisäksi Konstsmiden ketjuvalot.

Kaikki parvekkeen kukat ja kasvit ovat Huiskulasta ja rosmariinit Järvikylästä. Istutuksissa on narsisseja, ruskeaa saraa ja rosmariinia. 


Tuohon kamiinaan myös ihastuin. Se on upea! Haaveilen, että meillä olisi pihatakka ja tuollainen Conturan kamiina olisi oikein oiva peli. Miten ihanaa olisikaan viettää kevät- ja syysiltoja puutarhassa tai terassilla ja takan loimussa.


Toivottavasi olette päässeet tai olette menossa Kevätmessuille. Siellä on monta kaunista malliparveketta, ja niistä on myös äänestys paikan päällä, vink vink!

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille ja Terassimedialle!

---
I'd a really nice job to do at Kevätmessut. I planned and styled a small balcony for Terassimedia. Yesterday I was building it and today the Fair opened up their doors for visitors. Lovely job and lovely assignment.💚🌿
---

/SannaBlogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.SaveSave
SHARE:

12 kommenttia

 1. Tykkäsin tästä parvekkeesta tosi paljon!
  Siinä oli ihanaa ideaa ja fiilistä! 💚

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina! Kiva kuulla! Kyllä se minunkin mielestäni onnistui kivasti!

   Poista
 2. Voi hitsi, ihana jo näin kuvissakin, joten mitä sitten paikanpäällä... Huomenna nään:)

  VastaaPoista
 3. Tykkään tosi paljon tuosta pyöreän muodon toistamisesta eri materiaaleilla:)

  VastaaPoista
 4. Ihastuttavia yksityiskohtia täynnä! Nuo ruukut nahkaisilla kahvoilla voisin ottaa vaikka heti kotiin 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Tykkäsin myös noista ruukuista ihan älyttömästi. Juuri sen vuoksi halusinkin ne ehdottomasti tähän settiin mukaan!

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig