24. helmikuuta 2018

Kevätstailaus yhdessä - osa 1/2


Tunnen olevani siitä erittäin onnellinen, että olen tämän bloggaamisen aikana tavannut, tutustunut ja ystävystynyt muutaman samanmielisen kanssabloggaajan kanssa. Hernepensaskujanne-blogin Johanna on yksi heistä. Johannalla on aivan pettämätön silmä, upea ja harkittu kuvaus- ja kuvankäsittelytyyli, ihan järjettömän ihana puutarha ja koti, ja hän on vielä kaiken kukkuraksi lämmin persoona ja hauskaa seuraa. Ja päivätyönään visualistiope. Olin siis todella iloinen, kun hän vuosi sitten keväällä lupautui viettämään päivän kanssani kevään ihanuuksia stailaten ja kuvaten.


Ja todellakin - nämä kuvat on otettu melkein vuosi sitten, viime keväänä. Karautin Johannan pihaan auto täynnä kevään kukkia ja kasveja ja kaikkea mahdollista kuvausrekvisiittaa. Johannan koti on vanha iso koulu, joten tilaa ja stailaustavaraa on yllin kyllin. Todellinen unelmapäivä siis! Tässä postauksessa on ensimmäinen kevätstailauksemme. Hernepensaskujanne-blogista löydät saman stailauksen Johannan kuvaamana. Stailaukset ovat siis yhteistyötä, kuvat omia.

Ja ensi viikolla on luvassa hieman toisenlainen stailaustulos!Tähän settiin valikoitui mukaan väreistä musta ja beige. Ne sointuvat toisiinsa mielestäni mukavasti ja itse asiassa freesisti, vaikka yleisen käsityksen mukaan musta alkaa olla out. Noh, minä edelleen tykkään kyllä! Musta liitutaulu, taulunkehyksiä, bambupenkki, rottinkikoreja, perunanarsisseja, upeita tulppaaneja, leikkovihreitä... ah - täydellistä! 


Teimme unelman oksista viirinauhan. Tämä on hauska idea vaikka kevään ja kesän juhliin. Sipuleineen roikkuvat tulppaanit kestävät näin kuiviltaan hieman kauemmin, kuin ilman sipulia olevat, mutta ikuisia ne eivät tietenkään ole. Mutta hauska yksityiskohta anyways!
Nämä upeat vaaleat, ripsureunaiset tulppaanit ovat erilaisuudessaan niin kauniita - ja itseasiassa ihan mielenkiintoisia. Ihanaa, että tulppaaneista voi löytyä välillä todella kivoja ja erilaisiakin lajikkeita!Mitäs tykkäätte? Kannattiko kahden puutarhacrazyn ja visualistin lyödy hynttyyt yhteen?

---
I had a styling and photoshoot session with Hernepensaskujanne-blog's Johanna last Spring. Here is what we created. You can find her post here. What do you think? Did we manage to create nice Spring setting? Next week we'll post another shoot, which is a bit different. 💚🌿
---

/SannaBlogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.

SHARE:

14 kommenttia

 1. Kyllä kannatti! 💓
  Ootte kummatkin ihan huippuja; taitavia ja ihania! On ollut ilo tutustua teihin kumpaankin. Ja on myös niin hienoa, että jaatte kumpikin ideoitanne ja kauneudentajuanne meille muille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiva kuulla Riinaseni 💚 Kiitos ihanista, kauniista sanoistasi!!

   Poista
 2. Nuo sipuleineen roikkuivat tulppaanin näyttävät ihan hirtetyiltä nukeilta: juuret ovat hiukset, sipuli on pää ja kukat ovat jalat :-D

  VastaaPoista
 3. No ehdottomasti kannatti! Ihan huippu upeat kuvat! Odotan jo innolla seuraavaa postausta.

  VastaaPoista
 4. Härliga och inspirerande bilder!
  Ha en skön söndag...
  Varm kram från Titti

  VastaaPoista
 5. Voi, että tuli hyvä mieli näistä stailauksista! Onko tuo penkki muuten rekvisiittaa ja kenen? Onko tietoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Kiva kuulla!! Penkki on Granistista viime keväänä ostettu. Se on ihana! Käy niin sisälle kuin ulos.

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig