21. syyskuuta 2017

Olohuoneen hyggeä


Olohuoneessa on ihanan hyggemäinen tunnelma just nyt! Lämpimiä, luokseenkutsuvia materiaaleja: lampaantalja, juuttimatto, puuta, bambua, villalankoja, viherkasveja, kynttilöitä... Talven pesä alkaa olla valmiina!


Ei täällä nyt kyllä kauheasti ole muuttunut, mutta jo matto ja lampaantalja tekee paljon. Ja ehkä kynttilät. Niitä kun ei paljon kesällä tule esillä pidettyä. Ja tietty langat!


Olen viritellyt vanhaa kutomisharrastustani parinkymmenen vuoden takaa. Lankoja on kertynyt jo sellainen määrä, että eiköhän niistä riitä koko talvelle. Aloitellut olen villasukilla, mutta nälkä tuntuu kasvavan syödessä. Viimeisin hankinta on todella paksu villatopsi, josta suunnittelen kutovani käsin jättineulepeiton. Saa nähdä kuinka tämän kutojan käy...!?


Hyggekotiin kuuluvat olennaisesti myös viherkasvit ja kynttilät. Tässä tarjottimella uurremuori ja iso rakkauteni salvadorintillandsia. Harmaat sävyt kasveissa iskevät siis edelleen!


Joko siellä on kotia sisustettu syksyyn ja talveen mukavan lämpimiksi?

---
Living room's hygge is here! At the moment I'm longing for natural materials; wood, bamboo, sheep skin, jute, candles, indoor plants, wool for knitting etc. I think winter-season will be nicer in nicely hygge-decorated home. Do you agree?
---

With ♥ /Sanna


Blogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.

SHARE:

14 kommenttia

 1. Ihanalta näyttää! :) Ja aivan ihana tuo uurremuori!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Uurremuori on jotenkin hellyyttävä, ja nimikin vielä :)

   Poista
 2. Kaunis tunnelma olohuoneessanne. Ja, tuo teidän pöytä on ihana!

  VastaaPoista
 3. Oi, se jättineulepeitto on vielä viimeinen hyggesilaus tohon tunnelmaan! Mä olen myös haaveillut sellaisesta, joten jään mielenkiinnolla odottamaan, mitä saat aikaan! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan juurikin mitä siitä saan aikaan :) Takeita ei ole! Raportoin pyynnöstä :)

   Poista
 4. Neulominen <3 En ole vielä usklatanut kokeilla kestääkö käteni vielä kutomista, mutta lankoja riittää :) SEllainen jättineulepeitto olisi kyllä super ihana, kuten kaikki kuvasikin <3
  Tänään meille muutti ensimmäinen tilllandis, pieni mutta sitäkin kauniinpi. Lilahtava uurremuori on toivelistalla...
  Varsinainen kodin sisutus on aloitettu siinä määrin, että maalipurkki ilmestyi eilen olohuoneen pöydälle ...
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalaamisella sitä ilmettä vasta saakin aikaan! Itselläni on itseasiassa myös olohuoneen seinän maalaus listalla, beigestä seinästä pitäisi saada valkoinen...

   Onnea uudesta tillandsiasta :)

   Poista
 5. Voi miten kaunis sisustus ja ihania viherkasveja! Olet saanut kuviin vangittua ihanan alkusyksyn kirpeän tunnelman. ♥

  VastaaPoista
 6. Kaunista kulunutta puuta. Lampaantaljat kuuluvat erottamattomasti syksyyn ja talveen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuluneessa puussa on niin paljon tunnelmaa. Tykkään kans siitä todella paljon! Ja kyllä noi lampaantaljat vaan antavat lämpöä :)

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig