12. syyskuuta 2017

Maitokahvidaaliat ja kurpitsat sävy sävyyn


Moikka, miten teillä menee? Minä olen ihastellut maitokahvidaalioitani (no joo, olen minä jotain muutakin puuhannut!), ja tulin niitä nyt tänne vilauttamaan.


Eli nämä upeat daaliat ovat lajikenimeltään 'Café au Lait', ja ah kuinka se nimi onkaan kuvaava - maitokahvidaalia. Aluksi tämä kukka on hieman vaaleanpunertavaan taittava kerma, mutta kukinnan edettyä se kääntyy enemmän tällaiseksi erittäin maitoiseksi kahvin sävyksi. Juuri sellaiseksi kahviksi, mistä minä pidän :)


Taitaa olla jo selvää, että minä pieni maitokahvikissa rakastan näitä kukkia! Ihan harmittaa etten ole kerennyt niitä enemmän tänä vuonna kuvaamaan. Vielä ne hetken aikaa saavat puutarhassa ilahduttaa kunnes nostan mukulat ruukuistaan ja siirrän ne taas kellariin odottamaan seuraavaa kevättä.


Ja mikä minut tekee vieläkin iloisemmaksi on se, että löysin näitä vaaleita kurpitsoita (jotka mätsää by the way loistavasti näihin kukkiin!). Olen ennemmin kasvattanut näitä vaaleita versioita itse, mutta tänä vuonna niitä onneksi on ainakin Järvenpään Kukkatalossa. Itse kun en siemeniä multaan asti saanut.

---
I LOOOOVE the 'Cafe au Lait' dahlias. And the blond decorative pumpkins :)
---

With ♥ /Sanna


Blogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.

SHARE:
Blogger Template Created by pipdig