24. elokuuta 2017

Terassitunnelmaa raudoitusverkon valoista ja viherkasveista


Yhteistyö: Airam*

Terassin katosta roikkuvassa raudoitusverkossa on ollut koko kesän pieniä lasipurkkeja, joissa on kasvamassa erilaisia mehikasveja ja kaktuksia. Tällaiset kasvit pienissä lasipurkeissa ovat oikein oivia terassin vihreyttäjiä, koska kastelun kanssa ei ole niin justiinsa. Ei niiden kasvu kyllä huimaa ole, mutta eipähän näkymä ainakaan ryöpsähdä umpeen!


Tässä joku viikko takaperin asensin verkkoon Airamin Kajo LED-lamppusarjan. Halusin olla terassin loppukesän hämärtyvien iltojen valaistuksen kanssa etunojassa, kerrankin. 
Mietin hetken kuinka valot verkkoon sijoittelisin. Aluksi ne siinä roikkuivat perinteisemmällä tyylillä, mutta sitten kokonaisuus tuntui liian sekavalta, joten nostelin valot verkon päälle. Kajo-valot sopivat sekä ulos että sisälle. Materiaali on muovia, ja ledejä on kymmenen.


Valon sävy on lämmin valkoinen. 


Olen tilannut lämpimiä iltoja, koska terassilla on ihana istua, ja vain nauttia loppukesän terassitunnelmasta.* valot saatu Airamilta

---
I've some Airam lights already hanging from my terrace ceiling (which is actually an iron mesh), as they are very nice when the evenings are getting quite dark quite early in the evenings. There are also some cactus and succulents hanging which have been my summer flowers this summer.
---

With ♥ /Sanna


Blogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.

SHARE:

8 kommenttia

 1. Kiva idea! :) Ihania nuo mehikasvit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mehikasvit ja kaktukset on kyllä oikein oivia kesällä myös terassilla tai puutarhassa ruukkuistutuksissa. Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 2. Hauska idea jälleen! Nuo lasipurkit ovat sitten ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vaikka noi lasipurkit on pieniä ja voisi ajatella ettei kastelu onnistu millään, niin siinä se juju piileekin, ettei niitä tarvitse niin kauhean paljon kastella. Varsinkaan tänä kesänä..

   Poista
 3. Tosi kiva idea. Tykkään valtavasti noista mehikasvi- ja kaktus istutuksista. Osaat sisustaa aivan upeasti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään itsekin noista ihan valtavasti! Ja kaiken lisäksi ne on superhelppoja, kun kastelun tarve on niin vähäistä.

   Poista
 4. Ihan yhtä ihania kuvia kuin kirjassakin! Blogissani on nyt arvonta, jossa toisena palkintona on sinun kaunis kirjasi. Aurinkoa viikonloppuusi!

  VastaaPoista
 5. Ihania ideoita, miten joku hoksaakin tehdä yksinkertaisista niin kauniita. Blogissani on arvonta, jossa on palkintona kirja hyvine askarteluvinkkeineen. takaloroppola.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig