30. elokuuta 2017

Pienen hetken asetelma


Syksy tuo aina tullessaan sesongin mukaiset kukat ja kynttilät. Niin tänäkin vuonna. Pidän vaihtelusta, niin myös kukissa. Vuodenajat saa kauniisti sisälle juurikin niillä sesongin mukaisilla kukilla. Olisihan se nyt aika outoa, jos vaikka pioneja olisi saatavilla ympäri vuoden...  Nautitaan siis hetkistä!


Tällä hetkellä parhautta ovat kauniit vihreät sinipiikkiputket. Nämä taittavat enemmän vihreään kuin siniseen, ja sehän minulle sopii.


Tällaiset pienet hetket, ja kauniit asetelmat ilahduttavat päivää niin, kun vaan muistaa jäädä niiden äärelle edes hetkeksi.


Ihanan kaunista päivää kaikille!

Edit. Kynttilänjalka on Eno Studion Multi Candle Pin.

---
Blue eryngo and candles. Autumn is here.
---

With ♥ /Sanna


Blogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.

SHARE:

16 kommenttia

 1. Kynttilät ja pienikin kukka-asetelma tuo ihania ja rauhoittavia fiiliksiä. Tykkään niin noista sinipiikkiputkista. Valkoiset, simppelit kruunukynttilät ovat kauneimpia kynttilöitä, mitä tiedän. Meillä niitä kuluu vuodessa monta sataa.
  Tunnelmallisia ja rauhoittavia pieniä hetkiä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen ollut viime vuosina varovainen kynttilöiden kanssa, koska pienet lapset. Rakastan hetkiä, kun kynttilät voi laittaa rauhassa palamaan, mutta niin niistä hetkistä tykkäävät lapsetkin. Kun pienet kasvavat voi kynttilöitä polttaa taas hieman rauhallisemmin mielin :)

   Poista
 2. Kaunis asetelma, harmoniset värit.
  Niin se syksy taas saa, ja kynttilät saa kaivaa esiin. Ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Huomaan siirtyväni sisustuksessa yhä vain valkoisempaan väriin hitusella tummaa rosoisuutta, puuta, harmaata ja mustaa.

   On syksyssäkin omat hyvät puolensa!

   Poista
 3. Tämän kesän jälkeen en ole ihan valmis vielä syksyyn, mutta tuossa sun asetelmassa on sopivasti vielä kesää sinipiikkiputkien muodossa, tykkään<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kivasti sanottu! Kesä oli mitä oli, ja väistämättä se syksy saapuu. Koitan keksiä hyviä syitä kivaan ja kauniiseen syksyyn... :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Sirkku! Harmonian kaipuuseen oikein oiva kombo :)

   Poista
 5. Ihana vihreä sinipiikkiputki, listoille menee <3 Kauniit kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihreä(kin) väri sopii tälle kukalle niin mainiosti!

   Poista
 6. Ihana asetelma ja kauniit kuvat! Meilläkään ei viime vuosina pienten lasten vuoksi ole paljon kynttilöitä poltettu, lähinnä vain korkealla lasten ulottumattomissa tai ulkona lyhdyissä. Mukavaa loppuviikkoa! P.s. blogissani on puutarhakirja-arvonta:)

  VastaaPoista
 7. Kynttiläkausikin on omalla tavallaan ihanaa aikaa;) Ja kukat sopivat niillekin kaveriksi!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig