4. kesäkuuta 2017

Niittymäistä, rentoa ja villiä


Yhteistyö: Huiskula*

Ai vitsit, kuinka rakastan sitä flow-tilaa, johon pääsen, kun teen leikkokukkia. Tänä viikonloppuna olen saanut tehdä yhden jos toisenkin, ja se luomisen ihanuus on mahtavaa!


Tässä tein kaksi asetelmaa jalallisiin ruukkuihin. Kukkina minulla oli pionia, tuoksuhernettä, leukoijaa, jaloangervoa, tertturuusua, eukalyptusta ja parsaa. Värimaailma on hyvin vaalea valkoisesta vaalean oranssiin ja hailakkaan vaaleanpunaiseen.


Kanaverkkoa minulla ei nyt juuri ollut käsillä, joten pyörittelin alumiinilangasta pallomaisen pohjan. Tämä auttaa kukkien varsia pysymään suurin piirtein siellä, missä itse niiden haluaa pysyvän.Kuten tiedätte, RAKASTAN niittymäistä, rentoa ja villiä tyyliä, jossa kukat ovat eri tasoilla ja asetelma on hyvin epäsymmetrinen. Sama rentous iskee kimpuissa ja asetelmissa.


Onko rentous teidän mieleen, vai miellyttääkö ennemmin jämpti sidontatyyli?

---
I love bohemian, meadow style and casual flower arranging the most. Here I made an arrangement with aluminium wire as a base. Aren't the peonies gorgeous?
---

* kukat saatu Huiskulasta.

With ♥ /Sanna

Blogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.

SHARE:

14 kommenttia

 1. 'Garden style'...ihan parasta just nyt!
  I LOVE it!!

  VastaaPoista
 2. Niin upeat kimput! Tykkään sekä rennosta että jämptistä tyylistä, toteutus ratkaisee miellyttääkö :)

  VastaaPoista
 3. Arvaat varmaan, että tykkään!!! Kerrassaan upeat. Täytyy ehkä tallentaa tää postaus ja käydä aina välillä fiilistelemässä. :)

  VastaaPoista
 4. Tiedän tuon tunteen kun pääsee toteuttamaan itseään kukkien parissa. Se on tunnetila, jota en tunne muulloin. Aivan mahtavat asetelmat, niin sun tyyliset! Ja mun makuun 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on se ihana flow-tila. Kiva kuulla, että säkin tykkäät :)

   Poista
 5. Todella upeat asetelmat! 😍
  Tykkäsin ennen tiukan jämptistä sidontatyylistä, mutta nykyään suosikkejani ovat juurikin niittymäiset ja vapaat kimput ja asetelmat. Niissä kukat pääsevät jotenkin paremmin luontaisesti oikeuksiinsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja monesti tällaisissa rennommissa jutuissa tulee käytettyä sellaisia hieman enemmän niitty- ja puutarhamaisia kukkia, joten niille se villimpi sidontatyyli sopii hyvin.

   Poista
 6. Upeat kimput ja juuri sopivan rennot meikäläisen makuun...kun olen itsekin hiukan joka suuntaan rento, tykkään tietysti rennoista kimpuistakin ;)

  Mukavaa viikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiva kuulla, että sinunkin silmää miellyttää!!

   Poista
 7. Aivan ihania! Rentous on hyvä! Pionit ovat suuri kukkarakkauteni. Juuri eilen kielokimppua olohuoneen pöydällä ihastellessani ajattelin, että se on jotenkin kuitenkin liian jmpti ja järjestyksessä. Kielon lehti on niin sotilaallisen napakka.

  VastaaPoista
 8. Ihanan herkät värit, ei noihin oikein jäykkyys sopisikaan. Minä pidän!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig