8. kesäkuuta 2017

Keittiöpuutarhani Viherpihassa


Mulla on mennyt tämä ihan täällä kertomatta. Uusimassa Viherpihassa (6/2017) on juttu meiltä, joka painottuu keittiöpuutarhaani. Tiesin jutun tulosta tähän numeroon, mutta hämmennyin että kuva, jossa minä ja edesmennyt bokserivanhukseni olemme, oli päätynyt lehden kanteen. Arvatkaa, tuntuuko vähintäänkin oudolta käydä kaupassa ja kävellä lehtihyllyn ohi? Tuntuu ihanalta nähdä koira, joka kanssani tallusti yli 13 vuotta, mutta itseni näkeminen on hämmentävää.


Jutun ovat tehneet puutarha-alan tehotiimi valokuvaaja Teija Tuisku ja kirjoittanut toimittaja Heidi Haapalahti.


Tänään on sateinen ja harmaa päivä, mutta terassilla tarkenee juoda kahvit. Miten täydellistä! Naureskelin tosin tuossa, että voipa olla, että tänä(kin) vuonna taljat pysyvät tuoleissa koko kesän. Sen verran viileää tuntuu olevan..


Oletteko te jutun jo Viherpihassa nähneet?

---
My kitchen garden is in the newest issue of Viherpiha garden magazine.
---

With ♥ /Sanna

Blogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.

SHARE:

8 kommenttia

 1. Olen nähnyt ja se oli aivan ihana! <3
  Oli kiva nähdä kuvia sun keittiöpuutarhasta enemmänkin. Se on niin kaunis, jotenkin satumainen ja viimeisen päälle mietitty. Kuolaan kuvia varmasti vielä monta kertaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä voisihan sitä(kin) kuvailla enemmänkin. Aikasyöppö-paholainen se vaan vaivaa...

   Poista
 2. Ihana vihreä keidas<3 sulla on kivan rennon oloista, vaikka kaikki on kuitenkin niin järjestyksessä ja hyvässä kunnossa.Ihan kuten Riinakin totesi, niin hiirenkorvillehan toi lehti varmasti menee:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sellasta mä siitä paljon haenkin, ja yleensäkin puutarhassa. Kun perusta on säntillinen, niin sitten voi vähän rentoilla ja ryöpsytä.

   Poista
 3. Kansikuvatyttö bongattu heti lehden tultua! Tuosta sun puutarhastasi saa niin monta laadukasta juttua, niitä on ihan huippua lukea. Mahtavaa, että jaat omastasi meille muille myös täällä blogissa, ei tästä saa tarpeekseen :)

  Sini K.
  kasvihormoni.fi

  VastaaPoista
 4. Kyllä, luettu on:)
  Näissä kuvissa silmä lepää, kaunista!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig