6. toukokuuta 2017

Garden Living - uusi puutarhan lifestylemyymälä Espoossa


Kävin toissapäivänä uuden GardenLiving -puutarhan lifestylemyymälän avajaisissa Espoon Mankkaalla. Oi ihanuus, että olen iloinen, että olemme saaneet Espooseen tällaisen myymälän!

Tunnelma oli avajaisissa katossa ja paikalla oli paljon tuttuja. Paikka olikin todella TÄYNNÄ, kun moni oli lähtenyt tutustumaan uuteen tulokkaaseen. Valokuvaaminen siinä tohinassa jäi, joten palasin eilen aamulla uudelleen kuvaamaan, kun pystyin kulkemaan kameran kanssa minne halusin.


Tämän upean ja niin odotetun paikan takana ovat Eva Wuite, Kirsti Pentti, Mia Oksanen, Laura Talo ja Saara Räntilä. Tarjolla on ruukkujen, viherkasvien ja leikkokukkien lisäksi  maisema- ja pihasuunnittelua sekä vihersisustamista koteihin ja yrityksille. Sinne voi mennä selaamaan puutarha-alan kirjoja ja nauttimaan kupin kahvia, ja vaan juttelemaan puutarhaa. Kaikki tämän postauksen kuvat ovat sisältä, mutta myymälä käsittää myös pienen ulkotilan ruukkuineen ja kasveineen, jota on tarkoitus laajentaa ensi keväänä.Myymälädesign ja tuotteistus on saanut inspiraatiota Hollannista, mikä minua erityisesti ilahduttaa visualistina ja Hollannissa asuneena, ja kovasti sitä tyyliä ihailevana. Kuormalavoista tehdyt riippuvat pöydät, upeat puiset hyllyköt ja pöydät, tyylikkäät valaisimet, tummat seinät ja lattiat, teollisuuskiinteistömäinen katto ja pisteenä iin päälle miellyttävä lounge-musiikki tuntuvat niin tältä päivältä. Ihanaa, että miljööseen ja esillepanoihin on kiinnitetty näin paljon huomiota!Ja löytyypä sieltä myös Kaunista ja vihreää -kirjani Green Home Book- ja juuri ilmestyneet Living with Air Plants -kirjojen lomasta. Upeaa nähdä oma kirja näin kauniiden kirjojen vierestä!


Toivon niin paljon onnea ja menestystä näille naisille ja tälle paikalle. Ainakin minä tulen käymään siellä hyvin usein!

GardenLiving Viherstudio löytyy:
Sinimäentie 6
02630 Espoo

Aukioloajat:
ark 10-19
la 9-18
su 9-16

nettisivut
Facebook
Instagram


SHARE:

20 kommenttia

 1. Erinomaista!!!
  Tätä Suomi tarvitsee!!
  Pitää heti kirjata ylös kesän visiitti-listalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä!

   Oi, olet tulossa käymään. Jos vaan kerkeät, niin olisipa ihana nähdä! <3

   Poista
 2. Mäkin kävin heti tänään, ku eilen Instasta sen bongasin. Aivan ihana paikka ja niin inspiroiva. 😍 Tulee varmaan käytyä vielä monta kertaa, kun on niin lähelläkin.

  VastaaPoista
 3. So many lovely thing´s...
  Have a great weekend!
  Titti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. This is a new garden lifestyle shop in Espoo and it really is stunning place.

   Poista
 4. On kyllä ihanan näköinen paikka! Kaikkea kivaa osuu heti silmään, varsinkin nuo ruukut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruukkuja on paljon ja just sopivasti erilaisia kuin muualla.

   Poista
 5. Ihan retkikohteen paikka, näyttääpä kivalta!

  VastaaPoista
 6. On kyllä inspiroiva paikka, juuri tällaista tarvitaan. Oot onnentyttö kun asut siellä lähistöllä.

  VastaaPoista
 7. Ihanan näköinen kauppa! Just sitä mitä Suomeen tarvitaan!

  VastaaPoista
 8. Tämä on mennyt minulta, ja vielä aivan lähellä asuvalta espoolaiselta ihan ohi. Onneksi olit kirjoittanut paikasta täällä, tänne menen ehdottomasti jo tulevana viikonloppuna käymään!

  VastaaPoista
 9. Kiitos kun jaoit, ihan kuten edellä, juuri sitä mitä tässä on ollut vailla :) Pitää ottaa ohjelmaan heti seuraavalla sinne "etelään" suuntautuvalla reissulla. Voi kun joskus vielä saisimme ne tämän tyyliset puutarhamessutkin!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig