8. huhtikuuta 2017

Kauneutta Rosendals Trädgårdenissa


Olin aikaisemmin tällä viikolla Tukholmassa. Kaikki oli hyvin, ihmiset hymyilivät, aurinko paistoi, oli kevät. Eilinen rysäys tuntuu nyt erittäin voimakkaana pienen ihmisen sisällä, kun itse oli juuri samoilla paikoilla päivää ennen.

Juuri nyt tuntuukin tyhjänpäiväiseltä kirjoittaa puutarhoista... Mutta haluan uskoa, että hyvyys voittaa, ja haluan itse olla osallisena jakamassa iloa ja kauneutta ympärilleni. Sitä tämä koko blogi on! En koskaan muutenkaan vello täällä blogissa negatiivisia asioita, ja kuten olen sanonut ennenkin - Tämän blogin tarkoitus ei ole olla syvällisten asioiden pohdintapaikka, vaan hyvän tuulen ja keveiden juttujen mesta, joka kumpuaa rakkaudestani puutarha- ja sisustusasioihin. Se pätee tänäänkin!


Tukholma on erittäin ihana kaupunki, ja yksi todella kaunis paikka siellä on Rosendals Trädgård. Se sijaitsee Skansenin kulmilla, samalla saarella. Paikassa on omaa viljelyä, kaksi pientä puotia, joissa toisessa myydään ruokaa ja siihen liittyviä tuotteita, ja toisessa puutarhatuotteita. Trädgårdenissa on myös todella kaunis ravintola/kahvila, joten kuppi kuumaa tai huippulounas on ihana nauttia puutarhan ympäröimänä.

Paikalle löytää seuraavin koordinaatein:
Rosendals Trädgård
Rosendalsterrassen 12
115 21 Stockholm

julkisilla:
Ratikka nro 7 menee Kungsträdgårdenilta lähelle. Pysäkiltä Waldemarsudde noin 10 min kävely perille.

Somessa:
Facebook
Instagram

---
Earlier this week I went to Stockholm. What happened just a day after I got home, hurts so much. Even it feels insignificant to post about Stockholm's gardens at the moment, I want to spread joy and beauty everyday and this is my contribution to that, also today. Stockholm's Rosendals Trädgård  is awesome ♥.
---

With ♥ /Sanna

Blogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.

SHARE:

13 kommenttia

 1. Onpas mahtava paikka, näistä kuvista lähti jo haaveet lentämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo paikka on todella kaunis! Ja se vielä korostuu jotenkin juuri tähän aikaan vuodesta, kun luonto on heräilemässä <3

   Poista
 2. Kaiken sen pahuuden vastapainoksi tarvitaan juuri tällaista. <3 Minäkin haluan uskoa, että lopulta hyvyys aina voittaa ja maailma on kaunis paikka! Ja tämä puutarha täytyy ehdottomasti laittaa omalle listalle seuraavaa Tukholman vierailua varten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin haluan uskoa, ja tavallaan tämän blogin kautta haluan itse olla jakamassa sitä hyvyyttä ja kauneutta tähän maailmaan. Jos yksikin ihminen päivässä hymyilee tai ilostuu täällä käydessään, olen onnellinen <3

   Ehdottomasti tämä listalle. Paikka on todellakin käymisen väärti.

   Poista
 3. Tällaista kauneutta on nyt pakko imeä itseensä, kiitos sen jakamisesta! Tämä paikka on ollut omalla vierailulistallani pitkään, jospa tänä kesänä sinne pääsisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle! Ihana kuulla <3

   Ota oikein asiaksi käydä siellä, se kannattaa! Ja muista lounas :)

   Poista
 4. Kylläpä Tukholmassa on jo keväistä näiden kuvien perusteella. Hyvän mielen levittäminen on tosi tärkeää, vaikka joku voisi väittää sitä pinnalliseksi. Tarvitaan kuitenkin kauneutta ja onnellisia ajatuksia kaiken ikävän vastapainoksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aivan samaa mieltä kanssasi - ihanasti sanottu! Pienen ihmisen pieni osallistuminen ja osoitus siitä, että maailmassa on myös hyvyyttä ja kauneutta.

   Poista
 5. Ihanan näköinen paikka! Ja niin keväistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on todella kaunis ja ruotsalaisittain tyylikäs kokonaisuus!

   Poista
 6. Tuonne olisi ihan pakko päästä. Niin kaunista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on todella kaunista! Kannattaa ehdottomasti käydä!

   Poista
 7. Hei, löysin juuri blogisi ja lumoiduin! Mietin että minkähän merkkisiä ruukkuvalmistajia Ruotsissa suositaan näissä kauniissa liikkeessä? Osaatko sanoa minkä merkin ruukut on sinusta kauneimpia ja löytyykö niille edustajia Suomesta?

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig