8. huhtikuuta 2017

Kauneutta Rosendals Trädgårdenissa


Olin aikaisemmin tällä viikolla Tukholmassa. Kaikki oli hyvin, ihmiset hymyilivät, aurinko paistoi, oli kevät. Eilinen rysäys tuntuu nyt erittäin voimakkaana pienen ihmisen sisällä, kun itse oli juuri samoilla paikoilla päivää ennen.

Juuri nyt tuntuukin tyhjänpäiväiseltä kirjoittaa puutarhoista... Mutta haluan uskoa, että hyvyys voittaa, ja haluan itse olla osallisena jakamassa iloa ja kauneutta ympärilleni. Sitä tämä koko blogi on! En koskaan muutenkaan vello täällä blogissa negatiivisia asioita, ja kuten olen sanonut ennenkin - Tämän blogin tarkoitus ei ole olla syvällisten asioiden pohdintapaikka, vaan hyvän tuulen ja keveiden juttujen mesta, joka kumpuaa rakkaudestani puutarha- ja sisustusasioihin. Se pätee tänäänkin!


Tukholma on erittäin ihana kaupunki, ja yksi todella kaunis paikka siellä on Rosendals Trädgård. Se sijaitsee Skansenin kulmilla, samalla saarella. Paikassa on omaa viljelyä, kaksi pientä puotia, joissa toisessa myydään ruokaa ja siihen liittyviä tuotteita, ja toisessa puutarhatuotteita. Trädgårdenissa on myös todella kaunis ravintola/kahvila, joten kuppi kuumaa tai huippulounas on ihana nauttia puutarhan ympäröimänä.

Paikalle löytää seuraavin koordinaatein:
Rosendals Trädgård
Rosendalsterrassen 12
115 21 Stockholm

julkisilla:
Ratikka nro 7 menee Kungsträdgårdenilta lähelle. Pysäkiltä Waldemarsudde noin 10 min kävely perille.

Somessa:
Facebook
Instagram

---
Earlier this week I went to Stockholm. What happened just a day after I got home, hurts so much. Even it feels insignificant to post about Stockholm's gardens at the moment, I want to spread joy and beauty everyday and this is my contribution to that, also today. Stockholm's Rosendals Trädgård  is awesome ♥.
---

With ♥ /Sanna

Blogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.

SHARE:
Blogger Template Created by pipdig