12. joulukuuta 2016

Järvenpään kukkatalon joulustailaukseni + lahjakorttiarvontaEilen olin viimein toteuttamassa omaa kuustani Järvenpään kukkatalossa. Olen siis mukana iki-ihanan järvenpääläisen kukkakauppa/puutarhamyymälän joulukamppiksessa, jossa viisi bloggaajaa koristelee joulukuusen ja somistaa sen ympäristön mieleisekseen. Minua ennen paikalla ovat hääränneet kukkatalon oma blogi, Villa Kotiranta, HernepensaskujanneMansikkatilan mailla ja Kukkala oli nyt viimeinen osallistuja.Oma puuni muotoutui sitten joulupohdintojen lomassa kuusesta männyksi. Tykkään sen yksinkertaisesta ja vakaasta olemuksesta todella paljon. Koristeita en halunnut liikaa viemään huomiota itse puulta, joten nostelin sen oksille vain parit viirinauhat ja höyhenkoristeita.Pöydällä laitoin hyasinttimaljakon, tähtianiksia tuomaan ihanaa tuoksua ja muutamat lasiset kuusen koristeet. Keep it simple päti tässäkin.
Joulupuuihastukseni parin vuoden takaa ovat erilaiset setrit. Jos kaipaa jotain hieman erilaista ja erittäin trendikästä joulupuuta, se on tässä! Libanoninsetri (Cedrus libani 'Glauca') on A-I-V-A-N ihana! Välillä minulta kysellään, mistä kummasta näitä saa - NYT siis ainakin Järvenpäästä.Joululahjapaketit koristelin pienillä havunoksilla ja juuttinaruilla. Simple and natural, again!


Tällainen siitä minun stailauksestani nyt sitten tuli. Mitäs tykkäätte?

---

Nyt olisi parikin mahdollisuutta voittaa lahjakortti kyseiseen ihanaan myymälään. Seuraavassa ohjeet:

1. Järvenpään kukkatalon äänestys
Äänestä omaa suosikkiasi Järvenpään kukkatalon Facebookissa. Tykkäämällä kansion suosikkikuusestasi, osallistut arvontaan. Lisäksi äänestää voi myymälässä paikan päällä. Kukkatalo arpoo 2 x 50 € lahjakortteja ensi viikolla.

2. Kukkala-blogin oma lahjakorttiarvonta
Järvenpään kukkatalo on lahjoittanut 50 € arvoisen lahjakortin myös täällä blogissa arvottavaksi, joten here we go!

Voit osallistua arvontaan kolmella arvalla:
1 arpa - seuraamalla Kukkalaa Facebookissa
1 arpa - seuraamalla Kukkalaa Instagramissa
1 arpa - äänestämällä "kuustani" Järvenpään kukkatalon Facebookissa

Kerro kommenteissa monellako olet mukana. Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 18.12. klo 21.00 asti. Muista jättää kommenttiisi myös sähköpostiosoitteesi, jotta varmasti tavoitan sinut.

---

*arvottava lahjakortti saatu Järvenpään kukkatalosta.

I had an opportunity to decorate and style a Christmas tree and its surroundings at Järvenpään kukkatalo yesterday. This is how it turned out! All very natural and simple.

With ♥ /Sanna

Blogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

14 kommenttia

 1. no kaunistahan tuo kaikessa yksinkertaisuudessaan on. Ja nuo tähtianikset...itse olen ihan hulluna niiden tuoksuun ja makuun...lisään ihan tavan mustaherukkamehuunkin ;)
  Kaipa minä sen kolme arpaa...

  VastaaPoista
 2. Minusta tosi kaunis stailaus. Raikas ja rauhallinen värimaailma, jotenkin ajaton kokonaisuus, jota voisi pitää esillä sesongin jälkeenkin. Tykkään! :)
  Osallistun kahdella arvalla. (piivoitto@gmail.com)

  VastaaPoista
 3. Uuh, noi seetrit on NIIN ihania! Mä mietin myös mäntyäja jopa koivua, mutta päädyin lopulta uusiokoristelemaan Hernepensaskujanteen metsäkuusen.:)

  VastaaPoista
 4. Todella kivoja ja olikin vaikea valita äänestettävä :)
  3:lla arvalla mukana, olivertekimeistaperheen(a)gmail.com

  VastaaPoista
 5. Ihanan yksinkertainen ja menneen ajan henkeä huokuva asetelma. :)

  VastaaPoista
 6. Todella ihana tunnelma! <3
  Männyt ovat vieneet munkin sydämen. Laitoin jo vuosia sitten niitä sisälle maljakkoon. Silloin kukaan ei oikein ymmärtänyt mun kauneuden näkemyksiä. :)
  Ja nyt taitaa tuo Libanoninsetri olla uusi ihastuksen kohteeni. Tuo väri ja hieman reppana habitus saa kyllä sydämen läpättämään. <3

  VastaaPoista
 7. Kolmella mukana!
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Tykkään niin sun tyylistä, yksinkertaista ja luonnollista. Muistan kerran tuttavallani olleen joulukuusen tilalla mänty ja se näytti mahtavalta. Arvonnassa mukana kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 9. Ihan pakko painaa mieleen noi setrit.. muutenkin koko esillpano on todella mieleen. Meillä ei oikein tänä vuonna ole mitään hinkua laittaa joulua, mutta setri löytyy ehdottomasti uudesta kodista seuraavana jouluna :)

  VastaaPoista
 10. Ihan pakko painaa mieleen noi setrit.. muutenkin koko esillpano on todella mieleen. Meillä ei oikein tänä vuonna ole mitään hinkua laittaa joulua, mutta setri löytyy ehdottomasti uudesta kodista seuraavana jouluna :)

  VastaaPoista
 11. Todella kaunista!
  Eilen kun käytiin kaupassa, näin tien varressa paljon pieniä mäntyjä ja olisin halunnut käydä tempaamassa jonkun mukaani. No tiedän toki ettei niitä sovi repiä muiden mailta, mutta kun meillä on vain kuusia;)
  Ja kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig