16. marraskuuta 2016

Terassin vihreät + kuusen ranka


Yhteistyö: Huiskula*

Terassin tämän hetkisen vihreytyksen hoitavat muutamat kartiovalkokuuset ja sammalet. Rakastan sitä, että saan silmiini vihreää myös tähän aikaan vuodesta, ja nämä ovat nyt hyvä aloitus tälle talvikaudelle.


Viime vuonna tein sisäänkäyntiin itse rungollisia kartiovalkokuusia (klik), mutta nyt sain ilokseni Huiskulasta tällaisia valmiiksi leikattuja, hauskoja palloja. Tykkään todella paljon! Peitin vain muoviruukut sammalella ja laitoin muutaman lehtikuusen oksan koristeeksi. Toinen terassi-ihastukseni on paljas kuuseni. Joku voisi pitää ajatusta kuusen rangasta kahjona, mutta minä tykkään. Neulasettomassa kuusessa on jotain niin karun kaunista, että en edes kaipaa vihreää kuusta. Ainakaan vielä. Kuusessa on pienet ledvalolangat, jotka sopivat herkkyytensä puolesta kuuseen loistavasti.


Tämän kuusen olen itse leikannut rungolliseksi. Siinä on toisenlainen muoto, ja oma erilainen viehätyksensä verrattuna valmiiksi kasvatettuihin.

This is how my terrace looks like at the moment. Little bit of green and an old spruce without needles. Very wintery-like look, but hey, it's been wintery here lately as we have got a lot of snow.

 *sammalet ja valmiit rungolliset kuuset saatu Huiskulasta.

With ♥ /Sanna

Blogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin , Blogit.fi tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

19 kommenttia

 1. Juu, vihreää pitää näkyä aina, sekä sisällä, että mieluusti puutarhassakin:)

  VastaaPoista
 2. Vihreä tekee niin hyvää aina ja joka paikassa. <3
  Ja tuollaiset reppanakuuset ovat mun mieleen. Mäkin raahasin tuonne saunan terassille kauhean kelokarahkan metsästä. Sellaiset ovat jotenkin niin symppiksiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki elämää nähnyt on niin symppistä :) Kelo kuulostaa ihan huipulta!

   Poista
 3. Hienot nuo pallopuut! Välillä naurattaa miten nykyisin näkee kauneutta ihan hassuissakin asioissa, kuten tuossa kuusenrankassa, joka on ihan huippu. Samaan luokkaan menevät erilaiset talventörröttäjät, joita en voinut vielä muutama vuosi sitten ajatellakaan laittavani sisällä vaasiin - mutta kuinkas kävi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Musta tuntuu, että mä kans nään kauneutta välillä vähän oudoissa asioissa, mutta en ole itseäni toppuutellut, tällä maulla mennään.

   Talventörröttäjät on ihania, niin luonnossa kuin maljakossakin.

   Poista
 4. Voi että, aivan ihania <3
  Sekä ranka, että pienet kuuset!

  VastaaPoista
 5. Ihanat pikkukuuset! Sammaleen hakureissulla löysin viime vuotisen alastoman joulukuusemme, jonka olimme nakanneet pellon reunalle...taidan kantaa sen takaisin koristeeksi, heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) :) aivan loistavaa kierrättämistä! Tuollaisessa neulasettomassa kuusessa on sitä jotain :)

   Poista
 6. Ihan kuin pieni minimetsä kuistilla :). Tykkään tosi paljon.

  Ja silläkin uhalla, että tää on kertakaikkisen typerä kysymys, niin kysyn kuitenkin, että onko tuossa sun itseleikkaamassa kuusessa juuret? Vai onko se kuusen latva, jonka varsi on työnnetty multaan? (Hävettää ihan, mutta eilen just mietin, että mitenkä saisin oven pielen ruukkuihin jotain enempi luomuja havuja, kun en mistään Tuijista tykkää. Että selviäiskö pelkkä latvus "hengissä" ulkona vai rapiseeko siitä neulaset samantien?)

  VastaaPoista
 7. Kaunista ja niin harmonista. Ihanaa viikonloppua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään kans :)

   Ihanaa alkavaa viikonloppua myös sinne!!

   Poista
 8. Ihania! Minulla oli yhtenä talvena kuusenranka valoineen portaikkoa koristamassa. Ei siis lainkaan outoa :).

  VastaaPoista
 9. Ihana tuo neulaton kuusi! Meilläkin oli yhtenä vuonna sellainen ja se oli upea! Kaunista teillä! Jouluttelemisiin! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään siitä myös :)

   Ihanaa joulun odotusta myös sinne!

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig