16. marraskuuta 2016

Terassin vihreät + kuusen ranka


Yhteistyö: Huiskula*

Terassin tämän hetkisen vihreytyksen hoitavat muutamat kartiovalkokuuset ja sammalet. Rakastan sitä, että saan silmiini vihreää myös tähän aikaan vuodesta, ja nämä ovat nyt hyvä aloitus tälle talvikaudelle.


Viime vuonna tein sisäänkäyntiin itse rungollisia kartiovalkokuusia (klik), mutta nyt sain ilokseni Huiskulasta tällaisia valmiiksi leikattuja, hauskoja palloja. Tykkään todella paljon! Peitin vain muoviruukut sammalella ja laitoin muutaman lehtikuusen oksan koristeeksi. Toinen terassi-ihastukseni on paljas kuuseni. Joku voisi pitää ajatusta kuusen rangasta kahjona, mutta minä tykkään. Neulasettomassa kuusessa on jotain niin karun kaunista, että en edes kaipaa vihreää kuusta. Ainakaan vielä. Kuusessa on pienet ledvalolangat, jotka sopivat herkkyytensä puolesta kuuseen loistavasti.


Tämän kuusen olen itse leikannut rungolliseksi. Siinä on toisenlainen muoto, ja oma erilainen viehätyksensä verrattuna valmiiksi kasvatettuihin.

This is how my terrace looks like at the moment. Little bit of green and an old spruce without needles. Very wintery-like look, but hey, it's been wintery here lately as we have got a lot of snow.

 *sammalet ja valmiit rungolliset kuuset saatu Huiskulasta.

With ♥ /Sanna

Blogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin , Blogit.fi tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:
Blogger Template Created by pipdig