22. lokakuuta 2016

Hajotettu viherkasvi maljakkoon
Näin kuvan jokin aika sitten tällaisesta puupavusta (Castanospermum australe), joka oli hajotettu maljakoihin. Minulla kun on kreisi ihastus samantyyppisiin avokadoihin, en voinut olla samantien kokeilematta kuinka tämä toimisi.Puupapuhan on perusviherkasvi, joita näkee silloin tällöin myynnissä. Plantagenista ainakin löytyy. Eli tässä ei ole tehty muuta kuin kasvi on otettu muoviruukusta pois, ja olen irrottanut varovasti siemenet ja juuret mullasta ja pessyt ne. Sitten vain sopivaan lasipulloon killumaan. Nämä pullot on Ikean Ensidig-maljakoita.  


Ei ne tietenkään pelkässä vedessä ole ikuisia, mutta menevät sen mitä menevät. Nämä on olleet pulloissa nyt noin kuukauden. Näihin voi suhtautua vähän kuin pitkäikäisiin leikkokukkiin. Vai onko nämä leikkokukkia eli leikkovihreitä vai viherkasveja? Olkoot mitä ovat, mä tykkään! Esimerkiksi joihinkin rentoihin juhliin todella kivat.

Do you like my cut flowers errr.. indoor plants? It's black bean tree indoor plant (Castanospermum australe) which is exploded into "cut flowers".

With ♥ /Sanna

Blogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

18 kommenttia

 1. Voi kääk miten hauska ja hyvä idea, ihan peukut tolle. Kiitti taas loisto vinkistä ja bye the way sun tän postauksen kuvat on tosi tyylikkäät. Ainahan sun otokset kyllä ovat. Tykkään kun ne ovat niin valoisia. Kivaa lauantaita😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Tykkään valosta. Suomessa on ihan liian pimeää, ja en halua sitä korostaa yhtään! Olkoonkin, että tummat ja pimeät kuvat ja värit on nykyään se juttu...

   Poista
 2. Tosi kiva idea! Sun ois pitänyt tehdä viherkasvikirja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tämä oli tosi hauska ja oikeasti erilainen viherkasvijuttu.

   Poista
 3. Hieno idea. Näyttää kauniilta.

  VastaaPoista
 4. Monet hyvät ideat ovat yksinkertaisia, mutta siltikin vain harva ne hoksaa! Kiitos tämänkin jakamisesta, terkuin Suska Koivulasta.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig