8. heinäkuuta 2016

Terassin suojassa


Onko kenelläkään muulla olo, että heinäkuu vain lipuu ohitse, eikä itse oikein kerkeä hypätä kyytiin? Alkukesän kirkas vihreyskin on jo väistynyt vihreän syvemmillä sävyillä. Kesästä täytyisi tällä hetkellä nauttia täysillä, mutta loputtomalta tuntuva surkea sää hieman estää suunnitelmia. Heinäkuun soisi olevan parhainta kesää. Mutta jospa se kesä palaisi takaisin?


Sitä odotellessa, kiittelen taas katettua terassia olemassa olollaan. Siellä voi puuhata ja viettää aikaa ihan rauhassa. Huonekalut ja kaikki hyrskeet muuttavat kevyesti paikkaa, ja taas näyttää tuoreelta ja piristävältä. Jossakinhan niitä puutarhahommia on päästävä tekemään! 


SATEEN JÄLKEEN PAISTAA AINA. Kyllä tämä iloksi vielä muuttuu!

It's been raining way too much for my liking. I'm so happy to have a covered terrace where to do "gardening" and spend time.

/Sanna

Blogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SaveSave
SHARE:

12 kommenttia

 1. Just samoista tunnelmista tällä viikolla kirjoittelin. Siitä, kuinka tuntuu, että kesä valuu ihan hukkaan. Mutta kyllä se vielä auringoksi muuttuu. Pakko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuttuu, muuttuu! Ihan takuulla. Jos ei pitkäksi aikaa, niin kyllä ainakin hetkellisesti :)

   Poista
 2. Lämmin kevät enteili viileää kesää... tätä pelkäsinkin. No, jos jotain positiivista hakee, niin eipähän ole tarvinnut kastella, heh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, erittäin vähillä kasteluilla on tänä kesänä päästy!

   Poista
 3. Nyt on satanut vähän liikaa minunkin makuuni tällä viikolla. Muuten on ollut aika hyvässä suhteessa sadetta ja aurinkoa ja puutarhakin on kiitellyt.
  Nyt on hyvä tosiaan saada multaterapiaa vaikka terassilla. Sulla onkin niin kaunista kaikki taas kerran. Ja kauniit lehtimuodot ovat kauniita ja freesejä, satoi tai paistoi. Kukat tuppaavat ränsistymään tällaisillä ilmoilla.
  Mukavaa viikonloppua, ilmoista viis! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, yleensä olen tyytyväinen, kun sataa, mutta liika on vaan liikaa. Ja viikonloppuna ostin elämäni ensimmäisen toppatakin heinäkuussa ja vedin sen samoin tein päälle, 10 astetta kun ei oikein kesävaatteilla ole kiva lpt..

   Poista
 4. tuttu tunne!

  Todella ihanat kuvat!

  VastaaPoista
 5. Kieltämättä vähän samoja fiiliksiä, mutta ei kai se auta kuin tarttua hetkeen ja nauttia auringosta ja lämmöstä aina kun siihen vain on pienikin mahdollisuus. Aamulla vilkaisin 10 päivän sääennustetta ja viikon päästä näytti olevan jo ihan hyviä lukemia... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kyllähän tästä on pakko mennä vain parempaan suuntaan! Enkä minä yleensä vesisateesta valittele, mutta se yhdistettynä 10 asteeseen ei ole vaan reilua heinäkuussa!!

   Poista
 6. Ihania kuvia. Mistä nuo suloiset kasvikortit/-taulut ovat?

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig