keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

#pihaltapöytään - tillilehtikaalipitat


Otan kaikki uudet kasvisruokareseptit innolla vastaan, koska rakastan kasvispainotteista ruokaa. Tällä kertaa selailin innolla Glorian ruoka & viini -lehteä (5/2016), ja silmiini osui mitä herkullisin kuva tilli-halloumipitoista.

Oih ja voih, että rakastan tätä ruokalehteä! Kuvat ovat valtavan hienoja ja reseptit innostavia. Rakastan kokkailla kaikessa rauhassa, silloin kun on aikaa.


Kasvimaan tillit eivät olleet juurikaan tänä vuonna vielä pöytään asti päässeet, mutta kun keksin pitojen herkullisen cashewpähkinä-tillitahnan, on sitä vain saatava uudelleen ja uudelleen. Jopa perheen 1-vuotias oli aivan myyty tälle tahnalle.


Tilli-lehtikaali-halloumipitat
4 kpl
1 pkt pitaleipiä
1 pkt halloumijuustoa
cashewpähkinöitä
sitruuna
tilliä
lehtikaalia
kurkkua

Valmista tahna. Viipaloi halloumijuusto ja grillaa se. Tee kurkusta ja lehtikaalista sopivia siivuja. Täytä pitaleivät ja nauti hyvän kesäisen juoman kera.

Tilli-cashewtahna
200 g cashewpähkinöitä
1 dl tilliä
1 ison sitruunan mehu
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria

Laita cashewpähkinät likoamaan kylmään veteen ainakin tunnin ajaksi. Kaada vesi pois ja laita monitoimikoneeseen. Jauha tahnaksi. Laita mukaan tilli, sitruunan mehu, suola ja pippuri. Lisää vettä tarvittaessa.

/Sanna

Blogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

6 kommenttia

  1. Oi oi, näyttää niin herkulliselta. Olen myös heikkona uusiin resepteihin. Keittiön laatikko pullottaa leikeltyjä reseptejä odottamassa kokeilua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokkaaminen on niin ihanaa, kunhan siihen vain olisi kunnolla aikaa.

      Poista
  2. Kokeilin sitä edellistä jälkiruoka- reseptiäsi ja siitä tuli meidän perheen uusi kesäherkku! Kiitos vielä 💕

    VastaaPoista
  3. Njamskis =) Pitaleipäsi kuulostavat ja näyttävät super herkullisilta =)

    VastaaPoista

Kiitos, viestisi ilahduttaa!

Blogger Template Created by pipdig