19. heinäkuuta 2016

Kukkalaatikko


Yhteistyö: Huiskula

Tykkään erityisesti pihoista, joissa on huonemaisia tiloja, kuten terassi, pergola tai vaikka kasvimaa on oman huoneen oloinen kokonaisuus. Yksi keino tuomaan sisätilojen tuntua puutarhaan - vaikkakin paljon pienempi kuin edellä mainitut - ovat leikkokukat ulkona. Leikot ovat sisätilojen sisustuselementtejä, mutta tuovat aivan upeaa tunnelmaa myös puutarhaan. Kimppu puutarhan sohvapöydällä - oli se sitten kukkakaupasta, omasta pihasta tai tienposkesta - tuo oman fiiliksen myös ulkona.


Sain tämän UPEAN puulaatikon keväällä, ja olen siitä aivan ikionnellinen! Ihan mahtava, vanha, kulahtanut puulaatikko. Nyt se on päätynyt keinun pikkupöydälle ja saanut pulloja lokeroihinsa.  


Laitoin pulloihin Huiskulasta blogiyhteistyön merkeissä saatuja leikkokukkia. Niissä on sudenporkkanaa, daalioita, ranta-alpia sekä puutarhasta heiniä ja keijunkukan kukkavarsia.


Why not to have cut flowers in the garden as well? They bring indoor like feeling outdoors. I love these bright white flowers in my lovely wooden box on the garden table.

/Sanna

Blogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

11 kommenttia

 1. Noin jokainen kukka tulee esiin, eikä jää muiden varjoon, kaunis asetelma. Mikä kasvi on viimeisessä kuvassa taustalla ruukussa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta! Jokainen pääsee paremmin oikeuksiinsa, kun on tilaa ympärillä.

   Takana olevat on huopaitulehtiä. Se on perinteisesti sisäkasvi, mutta menee kesällä ihan loistavasti ulkona kesäkukkana :)

   Poista
 2. Kiiyos taas ihan loistavasta vinkistä. T. Nimimerkki lokerikon omistaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. He, hei! Olepas hyvä! Hauskaa, että löytyy vastaava :)

   Poista
 3. Sun kukkalaatikot on kyllä ihan omaa luokkaansa <3 Ja miten tulikin mieleen, että mä tarvitsen ehdottomasti pari daaliaa pulloon, niinku just nyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) joo, tuollainen kukkalaatikko sopii mulle erittäin hyvin :)

   Sit vaan daalian metsästykseen, niitä onneksi löytyy just nyt helposti, niin pihoista kuin kukkakaupoistakin.

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig