29. kesäkuuta 2016

Apilapöheiköstä maljakkoon


Eikö olekin aikamoinen apilapöheikkö? Ne ovat ottaneet oikein kunnon kasvuryöpyn etupihan isoissa ruukuissa. Toukokuussa ne näyttivät vielä aika valjuilta. Nyt minä sanon todellakin WAU! Tykkään noista ihan älyttömästi.Ne alkoivat kukkimaankin loman aikana.


En ole ennen apiloita sisälle ottanut, mutta nyt on sekin nähty. Hauska näistä on nauttia sisälläkin, kun niin loistavasti istuvat tuossa maljakossa. <3

I'm so in love with clovers. 

/Sanna

Blogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

8 kommenttia

 1. Voi, ne näyttävätkin ihan tavallisilta apilankukilta, odotin jotain erikoisempaa mutta lehtien kanssa ovat kaunis pari. Tuo apila näyttäisi kivalta myös nurmikolla 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä niin nautin niiden "tavallisuudesta", mutta silti niin kivalla tyylikkäällä twistillä.

   Poista
 2. Mä istutuin myös tälle kesälle apiloita ruukkuun. Olivat aluksi aika nuupahtaneita enkä kauheesti niistä toivonut mitään, mutta nyt ovat todella nätit ja tuuheat. Täytyykin kokeilla myös sisällä:) Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on todella kestäviä kevätpakkaselle, kuivuudelle jne. Vaikka näyttäisi nuupahtaneilta, niin kannattaa juurikin odottaa hetki, niin ne saattaa yllättää :)

   Poista
 3. Hienoja apiloita. Mistä olet löytänyt niitä? Minulla on Joyseedsin siemenistä kasvatettuja 'Dragon's Blood' -valkoapiloita, mutta niiden lehdet eivät ole läheskään noin tummia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin nämä tukusta minun Kevätmessu-osastolleni. On olleet huhtikuusta lähtien, messujen jälkeen tuossa ulkoruukussa. Ensin ottivat vähän pakkasista nokkiinsa, nyt sitä ei uskoisi :)

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig