15. toukokuuta 2016

Versoo-kevätmarkkinoiden tunnelmapaloja


Helsingissä järjestettiin Tukkutorin Teurastamon alueella eilen ensimmäistä kertaa Versoo-kevätmarkkinat. Paikka on juuri hyvä tällaiselle kaupunkilaiselle puutarhahäppeningille. Toivonkin, että tämä saa jatkoa, ja kehittyy pääkaupunkiseudulla asuvalle puutarhakansalle mukavaksi must-kevättapahtumaksi. Ajankohta on hyvä, joten sieltä voi oikeasti tehdä hankintoja ja vieläpä kotimaisilta tuottajilta. Paikalla oli mm. yrtti-, vihannestaimien ja kesäkukkien myyjiä. Sieltä löytyi myös erikoisperunoita, ihania tuoksupelargoneja (mm. männyn- ja muskotintuoksuisia), puutarhatuotteita ja -välineistöä, siellä pääsi maistelemaan vihersmoothieita  ja sai istuttaa lehtikaalia ja kesäkukkia. Tapahtuma oli siis tekemistä, näkemistä, neuvoja ja hankintoja kivassa ympäristössä!


Kaiken kaikkiaan kiva tapahtuma, jolle odotan jo jatkoa!

Yesterday I visited Versoo spring market in Helsinki's Teurastamo area. The happening was held for the first time. 

/Sanna

Blogia voi seurata: BloglovinFacebookInstagramPinterest tai painamalla "Lukijat/Liity tähän sivustoon" -naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

14 kommenttia

 1. Kiva kun esittelit tapahtuman blogissa! Mekin kävimme paikalla, mutta en toimeentunut kuvaamaan, vaikka kamerakin oli mukana. Olimme paikalla vain hetken, kun pieni sadekuuro yllätti ja mies oli huonosti varustautunut ;) Harmi, että sää ei suosinut tapahtumaa.

  Yhden keijunkukan ostin. Varsinkin yrttien, vihannestaimien ja kesäkukkien valikoimat olivat tosi hyvät, mutta sellaisten tarvetta ei minulla juuri nyt ollut. Jatkoa tapahtumalle toivon minäkin tulevina vuosina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan aamusta oli todella hyvä sää, mutta sellaisena se ei ihan jatkunut. Säille ei mitään voi. Itsekin olisin voinut yhden vaatekerran lisää mukaan ottaa ;)

   Poista
 2. Tapahtuma tuntui houkuttelevalta, mutta olin jo lupautunut muualle. Toivottavasti saa jatkoa.

  VastaaPoista
 3. Mua niin harmittaa, kun olin töissä ihan toisella suunnalla. Multa menee usein näitä kevään herkkutapahtumia ohi, kun on alalla töissä. Ja oisin tarvinnut joitain hyötytaimia ja perunoita. Höh ja pöh. Ehkä Marketanpuistossa on jotain rääppiäisiä. Todella toivon, että tosta tulee jokavuotinen ja odotettu tapahtuma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän siellä Marketanpuistossa ole valikoimaa vielä hyvin. Ja, jos liikut Mäntsälän suunnalla, käy Myllypellon taimilla, siellä on nyt todella hyvin kaikkia mahtavia yrttejä ja tomaatteja.

   Poista
 4. Tapahtuma kuulostaa mukavalta. Ihanaa, että lapsetkin on huomioitu. Tällaisille tapahtumille olisi tilausta myös muuallekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tällaisille puutarhakauden kick off -tapahtumille olisi varmasti tilausta muissakin kaupungeissa.

   Poista
 5. Kiitos kuvista, kyllä olisi pitänyt lähteä ajelemaan sinne! terkuin Suska Koivulasta.

  VastaaPoista
 6. Joskus olis kiva asua pääkaupunkiseudun lähettyvillä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän niitä tapahtumia täällä enemmän on kuin monissa muissa paikoissa, mutta kaikissa asioissa puolensa.

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig