2. toukokuuta 2016

Myymälässä - Zetas-puutarhamyymälän kevät 1/2


Tässäpä nyt viimein kuvia toissaviikkoiselta Zetasin vierailulta. Jaoin taas kuvat kahteen postaukseen ulko- ja sisätiloista, kuten joulunakin (klik, klik). Paikka on minulle aivan äärimmäisen inspiroiva ja kuvattavaa on paljon. Keväinen kuvamaratoni Zetasin ulkotiloista siis alkakoon!

Ruukut ovat mm. puisia, metallisia, sinkkisiä, ruosteisia, punasavea, tummaa savea ja koreja.


Kausikasvien alue on laaja, ja sijaitsee keskeisellä paikalla. Kukat on lajiteltu värien mukaan; punertavat, keltaiset, oranssit, siniset, valkoiset, jne. Kun kasvit ovat väreittäin eikä lajeittain, siitä on asiakkaan helppo napata mukaansa omanlainen yhdistelmä omaa väriä, kun ei tarvitse kierrellä monien pöytien väleissä miettimässä kivoja yhdistelmiä. Samassa yhteydessä olevat ruukut helpottavat myös ostopäätöstä, kuten myös valmiit istutukset.Zetas ei suinkaan ole vain ruukkuja ja kausikasveja, vaan puutahakasvien alueet ovat laajat. Perennat löytyvät puisilta pöydiltä ja puut ja pensaat omilta alueiltaan. Nyt kukassa olivat iki-ihanat magnoliat.
I visited Zetas garden centre previous week when I was in Stockholm. The place is my dream. Here are pictures of the outside area. It's such a lovely and inspirational place!

/Sanna

Blogia voi seurata: BloglovinFacebookInstagramPinterest tai painamalla "Lukijat/Liity tähän sivustoon" -naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

17 kommenttia

 1. Oijoi, aikamoisen herkulta näyttää puoti!

  VastaaPoista
 2. On kyllä ihanan näköinen paikka!

  VastaaPoista
 3. Toi on niiiiiiin ihana! Just totesin miehelle viikonloppuna, että kun on pari ylimääräistä vapaapäivää niin taidan ottaa pienen pikamatkan Ruotsiin lentäen ja käydä Zetassa. No saapi nähdä ehdinkö:) Ihania kuvia ja inspiraatiota jaoit jälleen kerran, kiitos Sanna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatan pikapyrähdystä Zetasiin! Inspiroituminen on takuuvarma juttu!

   Poista
 4. Voi, että oli ihana palata Zetasiin sun kuvien kautta.
  Kiitos, kun veit meidät sinne. Se oli yksi mun mahtavimmista puutarhakokemuksista. Käynnistä riittää inspiraatiota ja ajatuksia vielä pitkään.
  Omat kuvat ovat vieläkin koneella. Ehkä joku päivä ne ehtivät blogiinkin asti... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin mieletön paikka! Ihanaa, että olitte messissä <3 Kyllä näillä inspiksillä taas hetki mennään :)

   Poista
 5. Ihailtavaa esillepanoa, jota kovasti kaipaisin Suomeenkin. Ahtaat puutarhamyymälät, jotka on ängetty täyteen tavaroilla saa aikaan ahdistusta. Odotan kovasti jo seuraavaa postaustasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zetasin esillepanot on aivan omaa luokkaansa. Kyllä sillä, kuinka tuotteet on esillä, on todella suuri vaikutus tunnelmaan ja sitä kautta ostoihin :)

   Poista
 6. Kiitos inspiraatiosta ja puutarhatuulista ♥ Pihamme on vielä tyhjä taulu eli sinne voi piirtää, puurtaa ja pukata mitä sielu sietää ja kukkaro sallii :D Vähän olemme jo aloitelleet, ja yksi ihana kasviuutuus on hankittuna jo. Vain terassi ja istutuslaatikot puuttuvat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niin täydellistä aloittaa uuden pihan laittoa! Ihania hetkiä sen(kin) parissa Kati!

   Poista
 7. Minä en ole käynyt tuolla, vielä...
  Jospa mentäis Tukholmaan kesälomareissulle;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatetaan :) Ehdottomasti kesälomavierailun arvoinen paikka!

   Poista
 8. Huoks, ihana myymälä! Tuollainen kun tulisi Suomeenkin

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig