13. toukokuuta 2016

Myymälässä - HUONE ett RUM KirkkonummellaKyllähän te tiedätte! Ihanat, sydämellä tehdyt ja pidetyt pienet puodit. Yksi tällainen on Kirkkonummella juna-aseman asemarakennuksessa sijaitseva HUONE ett RUM. Puodissa on ihana tunnelma, johon pääsee virittäytymään jo heti korkeita kivirappuja ylös noustessa.


Paikan omistajina hääräävät Johanna Vireaho (puutarhatoimittajana ja -kirjailijanakin tunnettu) ja Eeva Tarkio. Molemmat naiset ovat myös käsityöläisiä, joten puodin valikoima on hauska sekoitus omia tuotteita, muiden taidekäsitöitä ja taidetta, sisustus- ja puutarhatavaraa, ihania lahjaideoita ja kasveja, erityisesti ilmakasveja. Kannattaa ehdottomasti poiketa, jos huudeilla liikutte, ja muutenkin!P.S. HUONE ett RUM on huomenna Helsingissä Teurastamolla Versoo -puutarhatapahtumassa ihanan valikoiman kanssa, joten kannattaa suunnata sinne. Minä pääsen aamulla stailaamaan heidän myyntiosastoaan - jei!

HUONE ett RUM:
nettisivut
Facebook
Instagram

There is a small shop called HUONE eat RUM in Kirkkonummi railway station. If you are nearby, please pop in, as it's a real jewel.

/Sanna

Blogia voi seurata: BloglovinFacebookInstagramPinterest tai painamalla "Lukijat/Liity tähän sivustoon" -naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

11 kommenttia

 1. Rakastan tällaisia puoteja. Niissä on ainutlaatuinen tunnelma. Tästä puodista löytyy näköjään erikoisuuksia roppakaupalla.

  VastaaPoista
 2. Kirrkonummen suunnassa en yleensä liiku, mutta toivottavasti säät sallivat Teurastamolla versoo -puutarhatapahtumaan osallistumisen. Johanna Vireahon nimen kyllä tunnistin heti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sää näyttää epävakaiselta, mutta todella toivon, että sade pysyisi poissa.

   Poista
 3. Ihana puoti ja pitäjät <3 Tänne on päästävä!

  VastaaPoista
 4. Onpas viehättävä pieni puoti. Tuo menee "käy täällä" listalle :)

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Voi hitsit, että huomasin tämän kirjoituksen vasta nyt. Olisin ehdottomasti mennyt pistäytymään Teurastamolla puodissaan. Olen varmaan vuoden verran ihaillut ulkomaalaisten bloggaajien ja instaajien kuvissa ilmakasveja ja halunnut sellaisen, mutta en ole tiennyt, mistä sellaisia saa ostaa. Jos reittini vie lähellekään Kirkkonummea, niin tuolla pitää käydä.

  Sanna

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig