12. maaliskuuta 2016

Seinäkoriste leikkovihreistä


Yhteistyö: Huiskula*

Nyt ei ollakaan ihan perinteisen kukkakimpun äärellä, vaan tein seinäkoristeen leikkovihreistä. On se vaan aina niin virkistävää päästää luovuus valloilleen ja luoda kokonaan uutta! Olen ihastellut Pinterestissä erilaisia langoista tehtyjä seinäkoristeitä, ja halusin tehdä oman. Mutta tietysti kasveista.


Keräsin tätä varten pöydälle eukalyptuksen ja vahakukan oksia, oksanpätkän ja paperinarua.


Asettelin leikkovihreät haluamilleni paikoille, ja sidoin ne oksaan kiinni. Ripustusnaru vielä oksanpäihin ja väkerrys on valmis!

Kiinnitin tämän modernin kuivakukkakoristeen makuuhuoneen seinälle. Leikkovihreistä tehtynä seinäkoriste näyttää kivalta paitsi tuoreena, myös kuivuttuaan - vaikka toki näkee, että oksat eivät enää freesejä ole. (Kuvissa vielä tuore.)


Innostuin tästä niin, että jouluksi tällainen on saatava erilaisista havunoksista. Se voisi näyttää aika mageelta, ja olla ikään kuin moderni kranssi. (Vaikka joulu nyt ei todellakaan muuten mielessä tässä vaiheessa kevättä ole, heh!)


This time I didn't do a traditional bouquet but a wall decoration. I used eucalyptus and wax flower for it. Also I started to dream about making this kind of thing for Christmas with different conifers. 

* leikkovihreät saatu Huiskulasta

/Sanna

Blogia voi seurata: BloglovinFacebookInstagramPinterest tai painamalla "Lukijat/Liity tähän sivustoon" -naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

8 kommenttia

 1. Oikein kaunis ja kiva idea toteuttaa melkein mistä vaan ;)
  Oikein mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä; heinistä, ikivihreistä pensaista, mustikasta, puolukasta jne jne.

   Aurinkoista viikonloppua sinnekin!

   Poista
 2. Tuo onkin kiva idea ! Tosi kauniin näköistä :) mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän modernimpi kuivakukka-asetelma :)

   Ihanaa viikonloppua myös sinne!

   Poista
 3. Ihana idea ja mielestäni vielä hauskempi kuin langoista tehty seinäkoriste. Tälläinen olisi ihana väkertää kesällä ♡ Havuversio kuulostaa myös kauniilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on aikas kiva seinäkoriste, ja mahdollisuudet on ihan rajattomat. Siihen voi käyttää vaikka mitä myös kesäisestä luonnosta.

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig