23. maaliskuuta 2016

Pääsiäisen easy kukka-asetelma


Joka paikka pursuaa mahtavia pääsiäisaskarteluideoita. Minä halusin kantaa korteni kekoon, ja tehdä erittäin easyn ja nopean kukka-asetelman pelkästään niistä materiaaleista mitä kotoa löytyy. Joten tässäpä sellainen, olkaa hyvä!


Pajunoksia lasten askarteluista, rosmariinia keittiöstä, helmililjoja terassilta, edellisvuoden höyheniä, munakenno, munankuoria ja tarjoiluastia. Siinä ainekset.


Laitoin munankuoret kennoon, ja niihin vettä. Sitten asettelin oksat pitkittäin niiden päälle tuomaan rakennelmaan hieman tukea. Kukat ja rosmariini ruukuista ja varret veteen. Lopuksi muutama höyhen tuomaan lisää mielenkiintoa.


Tykkään, että tähän keveään ja hentoiseen asetelmaan tuli aivan ihana ja keväinen värimaailma!


Here is my Easter arrangement, which is so easy that it takes only a few minutes to do. Love the colours <3

/Sanna

Blogia voi seurata: BloglovinFacebookInstagramPinterest tai painamalla "Lukijat/Liity tähän sivustoon" -naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

20 kommenttia

 1. Hello you super nova! Me ollaan tänä pääsiäisenä niin kennolla :)
  Tsek my post :D http://kotilaituri.blogspot.fi/2016/03/paasiaisen-helpoin-diy.html Ihanaa pääsiäistä ja tsemppiä messusuunnitteluun!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana!!! Mulla on just pieni kenno ja munan puolikkaat odottelemassa pääsiäisasetelmaa ja tässä se idea tais nyt sitten tulla. Näin myös tänään Kaivokukassa ihan kirkkaan keltaisia amarylliksia (en oo ikinä ennen nähny sellaisia!!!) ja niitäkin tekis ehkä vähän mieli... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän oli kätevä sattuma. Kennoihin ja kuoriin saa tosi hauskasti erilaisia pääsiäisasetelmia rakenneltua. Luovuutta parhaimmillaan!

   Poista
 3. Mulla on samanlaisia sulkia,tykkäsin heti niistä kun kaupassa.Jotain vähän erilaista väriä.Samaan sarjaan on myös pääsiäismunia.Laitoin blogiini siitä juttuakin.Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi höyhenet on niiin mun makuun, koska ne on riittävän hillittyjä :) Hyvää pääsiäistä myös sinulle!!

   Poista
 4. Ihana!<3 Olet sä kyllä taitava loihtimaan yksinkertaisen kaunista! Minusta se on vaikeaa, sillä olen sellainen rönsyilijä.;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ottaa vaan muutaman materiaalin hollille, eikä päästä rönsyilyä valloilleen, niin homma pysyy yksinkertaisena :)

   Poista
 5. Ihana idea <3 En olis kyllä ikinä keksinyt tuollaista. Ja kun ei välttämättä tarvii ostaa mitään ihmeellistä, kun voi tehdä olemassa olevista materiaaleista. Tykkää todella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Käyttää sitä mitä kotoa löytyy ja kierrättää. Kyllä sä keksit, kun kattelet vaan ympärilles sillä silmällä :)

   Poista
 6. Voi kuinka yksinkertaisen kaunis asetelma. Itse olen tykästynyt tällaiseen kierrätyspuuhailuun, materiaalit löytyvät suoraan kotoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin! Materiaalien ei tarvitse olla kalliita ja uusia näyttääkseen kivalta.

   Poista
 7. Voi että miten tämä on kaunis! Ihana idea ♥ Nuo rosmariinit sopivat tuonne upeasti joukkoon. Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös! Ihanaa pääsiäistä myös sinulle Anu!

   Poista
 8. Tämä on tosi kaunis ja ihanan hentoinen. Onko mun nyt pakko mennä ostamaan kaupasta munia että saan munakennon kun omien kanojen takia ei kotona munakennoja satu pyörimään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihanaa - omia kanoja. Aina välillä haaveilen itsekin omista kanoista.. Kennoista on moneksi ;)

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig