7. maaliskuuta 2016

Eukalyptusten valtaama hylly


Siirsin toisaalla majailleen String-hyllyni keittiöön, jonne se on istunut oikein kivasti. Huonekalujen siirtely paikasta toiseen on kyllä kätevää sisustamista. Heti tuntuu uudelta, vaikka samoilla kamoilla mennään vain paikasta toiseen.

Kookkaat eukalyptuksen oksat näyttävät valtavilta pienellä hyllyllä, mutta jotenkin tuollainen grande tuntuu mageelta. Ja mikä väri! Voisin vaikka maalata tuon seinän eukalyptuksenvihreäksi. Seinän uudistaminen onkin ajankohtainen, sillä 3,5 vuotta näkyy erittäin pehmeässä mustavalkoisessa tapetissa jo aikalailla. Tapetin irrottaminen vaan taitaa olla aika puuhakas juttu, joten en ole vielä uskaltautunut haaveilua pidemmälle tässä asiassa edetä.

Näissä aatoksissa (ja sadassa muussa, huoh!) tähän viikkoon. Mahtavaa, inspiroivaa, aikaansaavaa, keväistä ja valoisaa viikkoa!

/Sanna

Blogia voi seurata: BloglovinFacebookInstagramPinterest tai painamalla "Lukijat/Liity tähän sivustoon" -naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

6 kommenttia

 1. Itse opin mammaltani 'rumsteeraamisen', hän aina vaihtoi aikansa kuluksi järjestystä ja siirteli isojakin huonkaluja paikasta toiseen ihan vain mattojen ja huopien avulla...halpaa ja piristävää sisutamista...Rautainen nainen oli <3
  Itse tuossa syksyllä vaihdoin makkarin sisustuksen ja pinnat. Lasikuitutapetti lähti repäisemällä irti, kun pohjatyöt oli tehty kunnolla ;) Olen myös maalannut suoraan paperitapetin päälle ja hyvin on toiminut ainakin meillä.
  Kaunis ja seesteinen tuo Eucalyptyksen vihreä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana mamma!

   Joo, pitäisi tutustua aiheeseen maalaaminen tapettiseinälle. Vahva sävyvaihtoehto kun on jo olemassa.

   Poista
 2. Rymsteereeminen on tullut minullekin äidin perintönä, isäni tosin epäili onko äidillä kaikki kunnossa kun huonekalut niin usein paikkaa vaihtoivat. Itse en ihan niin usein rymsteeraa mutta se piristää! Maalisudilla ja pienellä maltillisella rempalla saa iloa aikaan paljon ja jotenkin kevät näitä remppa-ajatuksia aina herättelee!

  Ihana eukalyptus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana termi tämä rymsteeraaminen :) Kuvaa tapahtumaa aika hyvin!

   Poista
 3. Kummasti saa uuden näköistä, kun vähän siirtelee vanhoja tavaroita. Aiemmin tein sitä enemmänkin, mutta viime aikoina on jäänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta! Halvalla pääsee, ja hetken paikat näyttää ihan uudelta.

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig