13. helmikuuta 2016

Kevättä keittiössä

Yhteistyö: Cafe Latte lifestyle*

Vaikka taivaalta sataa lunta, niin huomaan puhuvani jo niin kuin kevät olisi täällä. Keittiön tasollekin kerääntyi keväisiä juttuja ihan huomaamatta. Ostin mageen ilmavan lasisen tinekhomen taulunkehyksen Cafe Latte lifestylen Tapiolan myymälästä, ja laitoin siihen tulppaaniaiheisen kuvan. Myös pikkuriikkiset kevään ensimmäiset helmililjat tavoittelevat valoa kohti.


Ihastukseni vanhoihin kasviokuviin ei ota laantuakseen. Niissä on sitä jotain, mitä valokuvissa ei vain ole. Vanha, kulahtanut, aikaa nähnyt paperi ja tarkasti maalatut upeat kuvat. Pure love! 


Eukalyptuksen oksa seinällä näyttää kauniille nyt ja myös jo kuivahdettuaan. Se tuo tietyllä tavalla kivaa trendikkyyttä tähän ryhmään, vaikka vain pieni juttu onkin.


Ja sitten pääsemmekin arvontaan, josta mainitsin Kukkalan FB-sivuilla viime viikolla. Siellä on huikeat yli 300 tykkääjää. Wow sanon minä! En uskaltanut ajatella todellakaan tällaista lukua sen vähän yli vuosi sitten perustettuani. Kiitos jokaiselle <3

Eli Kukkalan FB-tykkääjä: jos myös sinun sisustukseesi sopii tällainen Cafe Latte lifestylen tähän arvontaan lahjoittama tinekhomen lasikehys*, niin käy huikkaamassa HEP! tämän postauksen linkin alle Facebookiin. Aikaa on keskiviikkoiltaan 17.2. klo 22.00 saakka.

I love spring more than anything, and even though it's still deep winter I noticed living already in spring mood. First grape hyacints are here which is perfect <3 Do you like vintage plant images? I love them almost as much as spring :)

/Sanna

* kehykset saatu arvontaan Cafe Latte lifestylestä

Blogia voi seurata: BloglovinFacebookInstagramPinterest tai painamalla "Lukijat/Liity tähän sivustoon" -naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

4 kommenttia

 1. Voi vitsi, miten mä niin tykkään sun simppeliydestäsi! Sitä on niin kiva katsella oman arjen toiselle puolelle, meillä kun pyöritään väreissä ja usein runsaudessa, sulla on niin hallittua kauneutta. Kivaa!

  Sini K.
  Kasvihormoni.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värimaailma on hyvin rajallinen, joten se taitaa tuoda sitä yksinkertaisuutta. "Hallittu kauneus", hmmm - kuulostaa hyvältä. Thanks!

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig